跳至

首頁

尾頁

別墅

元朗朗庭園會所FUNKY DANCE

元朗0既媽咪:
大家都好想我開元朗班,而家可以實現喇,咁你地就快D黎報名喇............

夏天到喇,大家想唔想跳舞keep下fit呀????我地已經開左2個月架喇,導師係教開減肥中心架,,,,,,有一定0既保正,,等緊你地呀,快d黎報名啦,,,,,,,,,,,真係work架,有跳緊0既媽咪真係瘦左架,,,,,,

我地會跳funky,hip pop,肚皮舞,boxing等等....
$750一個月,每逢1,3,5.....
日期:(待定)一定要夠10個先開到,因場費貴^^
時間:2:00pm~3:00pm
地點:元朗朗庭園會所
<報左名0既媽咪,一定要肯定自己可以黎到的>
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)
報左名0既媽咪,請PM阿同電話號碼比我,THX^^

別墅

Re: 元朗朗庭園會所FUNKY DANCE

元朗0既媽咪:
大家都好想我開元朗班,而家可以實現喇,咁你地就快D黎報名喇............

夏天到喇,大家想唔想跳舞keep下fit呀????我地已經開左2個月架喇,導師係教開減肥中心架,,,,,,有一定0既保正,,等緊你地呀,快d黎報名啦,,,,,,,,,,,真係work架,有跳緊0既媽咪真係瘦左架,,,,,,

我地會跳funky,hip pop,肚皮舞,boxing等等....
時間:2:00pm~3:00pm(變左下午^^)
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)

複式洋房

momo_bb,

好開心見到呢個topic, 但係我曰頭要番工,join唔到,如果夜晚開班就預我啦!
:-( :-( :-( :-(

別墅

元朗0既媽咪:

時間:2:00pm~3:00pm(變左下午^^)
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)

別墅

momo bb,

玩幾多堂呀?
高宏bb在2005年12月30日出世

別墅

NATHAN 寫道:
momo bb,

玩幾多堂呀?

12堂呀.....
不過多數都開唔成,都無人0既 :-(

男爵府

If the course held at night time, I will join.

大宅

畀面勳章

我其實未有BB前都有跳開
但個MISS加左價
我都頭痛緊
如果你個班可以開夜晚就好啦
日頭我要返工

別墅

momo_bb 寫道:
[quote]
NATHAN 寫道:
momo bb,

玩幾多堂呀?

12堂呀.....
不過多數都開唔成,都無人0既 :-( [/quote]

too bad!! I want to join. :-(
高宏bb在2005年12月30日出世

複式洋房

我都想join呀..
[size=medium]囡囡 21-10-04 [size=medium]仔仔 25-10-06

別墅

大家星期六,日,下午3:00pm~4:00pm得唔得呀????得就ok啦..........

大宅

如果平時開夜晚可以嗎,eg7:30

別墅

未知呀,要睇miss時間表.....今晚再post
littlechan 寫道:
如果平時開夜晚可以嗎,eg7:30

別墅

如果平時開夜晚與埋我呀! 唔該!

大宅

畀面勳章

momo_bb 寫道:
大家星期六,日,下午3:00pm~4:00pm得唔得呀????得就ok啦..........

如果開4:00-5:00得唔得呀
因為星期六我要返半日
趕到返黎都2點幾
如果開4點我唔使咁趕
但最好都係開平日夜晚
星期六、日想FAMLIY DAY呀
唔好意思要求多左D
但如果真係開到班你俾個PM我呀
我真係想學架,唔該

別墅

大家好,,,有時間喇,,,,,
可以完成大家0既意思喇,,,,就係逢1,2,3,晚上8點至9點喇,,
大家開唔開心呢..........好啦,,快D黎報名啦.....
<大家可以帶埋BB去架,,,,我都帶我個去架,,,,>

時間:8:00PM~9:00PM
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)

大宅

我想問係唔係1個月$750呀?

伯爵府

momo_bb

想問下係咪要有跳舞低子先可以玩呢 ? ?-(

複式洋房

momo_bb 寫道:
可以完成大家0既意思喇,,,,就係逢1,2,3,晚上8點至9點喇,,
大家開唔開心呢..........好啦,,快D黎報名啦.....

1) hs020912
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)

別墅

大家開唔開心呢..........好啦,,快D黎報名啦.....有無跳過舞都可以跳架^^d動作唔會十分太難架.........

$750一個月,每逢1,2,3.....
1) hs020912
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)