烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得係扖王之王

別墅

點解,講黎聽下!

大宅

我去過幾間分店的服務都幾差。基本都唔會再去。食物唔見有咩特別...好。

洋房

我覺得係銅鑼灣渣甸坊果間man 輝粉麵, 全部男伙記亳無禮貌,唔會再去。

大宅

我覺得係灣仔金鳳茶餐廳, D伙記亳無禮貌, 直情費事啋你.

男爵府

原文章由 Ianmammy 於 07-12-19 19:26 發表
我覺得係灣仔金鳳茶餐廳, D伙記亳無禮貌, 直情費事啋你.

最無禮貌唔敢講, 不過真係好無禮貌, 目無表情 :tongue:

尖沙咀霸王山莊的服務都好唔掂!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

呢間唔止左做:tongue:

原文章由 cocomummy 於 07-12-19 13:40 發表
我覺得係銅鑼灣渣甸坊果間man 輝粉麵, 全部男伙記亳無禮貌,唔會再去。

民房

我覺得係旺角瓊華中心間韓陽苑,入面D伙記好似成日都費事睬你咁,叫D伙記唔該可唔可以斟D茶啊,根住就話等陣啊,唔知去搞D咩先再幫你斟 搞笑到係反而自己對佢好有禮貌,但佢就黑口黑面一D禮貌都冇....

別墅

咁我都講下,覺得最最最無禮貌的餐廳就係深水埗飛鴈餐廳,佢開左好耐嫁啦,我同老公年頭去呢間,諗住咁耐無去就去下啦,但幾年無去再去後,D伙計招呼態度超差,仲口黑面黑咁,我地坐好左位跟住又叫我地走來走去,但佢D態度係超差的,所以我同老公即走,又唔係平過人,比起幾年前,依家淨係一個SET LUNCH要成$40-50蚊,搵鬼食囉!
唔掛之得入去都唔多人啦!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

扒王係首選啦,而且d嘢一d都唔好食!:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

別墅

好媽媽勳章

我覺得麻布茶房好唔得, d waitress成日行黎行去但係都唔係serve 你, d野食好耐都唔到, 要催!!!! 之前去過tst 海x城果間幾次, 以為係個別鋪的問題, 但之後去銅鑼灣果間都係咁!!!! 所以依家無去啦。

大宅

原文章由 KamMckay 於 07-12-24 09:51 發表
我覺得麻布茶房好唔得, d waitress成日行黎行去但係都唔係serve 你, d野食好耐都唔到, 要催!!!! 之前去過tst 海x城果間幾次, 以為係個別鋪的問題, 但之後去銅鑼灣果間都係咁!!!! 所以依家無去啦。 ...

呢間我都去過, 真係好無禮貌, 有次我推架bb車去, 佢暗示話架車"咗地方"

大宅

原文章由 cathappy 於 07-12-17 22:45 發表
點解,講黎聽下!

佢d差野講唔完 , 仲之一般要有既服務態度都無 , 仲去d野鬼咁差

民房

鰂魚涌海光行唐軒超差, 有次我個同事食到有蟑螂重比個到D人罵&強收錢, 重昭我問事想點. 我同事怕事走咗就算, 太過份啦! 之後聽回這間店不是第一次!

男爵府

扖王之王

別墅

我覺得服務態度最差的係中環的zenses, 尤其係啲waitress, 全部對眼生係頭頂. 又悔氣. 都唔知做乜. 噤唔like唔應該做waitress, 應該坐埋位俾人服侍囉. 激氣!!!

大宅

千其咪幫襯尖東噴水池旁邊間-源記茶餐廳
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1249495&extra=page%3D1

侯爵府

呢間嘢真係超恐怖, 個個都金毛, 黑社會咁.
原文章由 面包仔 於 07-12-29 00:35 發表
千其咪幫襯尖東噴水池旁邊間-源記茶餐廳
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1249495&extra=page%3D1

侯爵府

我尋晚去左北京道一号嘅火間土一樣唔掂, 個個都鞋口鞋面, 連經理都係咁先衰. 叫極佢地斟水都唔鬼彩你! 下次咪攪, 貼錢買難受.:tongue:

大宅

灣仔金鳳,尢其係收錢個位。

首頁

尾頁

跳至