夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

現實實在是幻象,閃爍不定........
我知我不應該愛上他,我已有老公及囡囡,我控制得到,但好辛苦,我不能背負這些罪名,他亦一樣痛苦吧,幸好我們未正式開始,再面對他,感覺好痛,不能再這樣下去!
他說可做朋友,真的可以嗎?

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔好再見,否則遲早出事

別墅

大家係同事,唉.....我唔可以轉工,而他呢?他是一個部門的主管,有前途,又點會放棄呢?而家已有少少閒話俾人講緊!唯有自己留意言行舉止!

原文章由 小木偶媽咪 於 07-12-14 23:02 發表
唔好再見,否則遲早出事

禁止發言

好媽媽勳章

子爵府

你又5介意老公同個女人咁關系咪得lor~!聖誕節快到,同家人慶祝順便宣佈呢個喜訊,等佢地為你仲有市場而高興ar ma~e+未發展就有人支持咩?咁大個人做朋友定做奸夫心中有個數la~硬係要坐住個腦比人柄!!!

原文章由 kpkp 於 07-12-14 22:58 發表
現實實在是幻象,閃爍不定........
我知我不應該愛上他,我已有老公及囡囡,我控制得到,但好辛苦,我不能背負這些罪名,他亦一樣痛苦吧,幸好我們未正式開始,再面對他,感覺好痛,不能再這樣下去!
他說可做朋友,真的可以嗎? ...

大宅

[quote]原文章由 kpkp 於 07-12-14 23:06 發表
大家係同事,唉.....我唔可以轉工,而他呢?他是一個部門的主管,有前途,又點會放棄呢?而家已有少少閒話俾人講緊!唯有自己留意言行舉止!

一時好感不會幸福~~~
請謝絕私人談話
相信自己一定可以遠離魔鬼

佢明知你係有老公都愛你,我難相信佢對你係真,
佢真係愛你就唔會要你咁辛苦,唔會同你表白
做朋友,大話唔好信,等佢有機會,,,,,,,

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1234001&extra=page%3D1

子爵府

俾人講緊閒話即係你地行為上唔只朋友la~講親呢d都講到自己賴清白.咪當bk媽咪豬標先得架~係醒就5使上來問人la~醒目!!!

原文章由 kpkp 於 07-12-14 23:06 發表

別墅

表白果個係我,係我同佢講我對佢有FEEL,不過我想大家做朋友,做同事,我同佢講錯果個係我,但我FEEL到 大家有D野,佢無表白到,佢行為好檢點!!

原文章由 kahei_mam@yahoo 於 07-12-14 23:29 發表
[quote]原文章由 kpkp 於 07-12-14 23:06 發表
大家係同事,唉.....我唔可以轉工,而他呢?他是一個部門的主管,有前途,又點會放棄呢?而家已有少少閒話俾人講緊! ...

子爵府

忍5住都要講,你咁鬼cheap架.我係男人都對你有d野la~你送到上門唸下焯5焯你好ar ma~

原文章由 kpkp 於 07-12-14 23:36 發表
表白果個係我,係我同佢講我對佢有FEEL,不過我想大家做朋友,做同事,我同佢講錯果個係我,但我FEEL到 大家有D野,佢無表白到,佢行為好檢點!!

大宅

人係有感情,婚後愛上其他人都唔出奇,但人係可以用理性控制,點解你要同佢表白呢? 明知愛上佢係唔岩, 仲同佢表白係咩用意? 愛上另一個男人你老公已係傷透,為何仲要同個男人表白?

民房

敢愛敢做

如果你覺得可以為咗一個唔知會唔會同你有將
來的人一齊, 拍拖永遠都係甜蜜, 追求永遠都係
刺激, 結果可能同現在一樣, 如你應為可以捨棄
你老公及囡囡, 你便去做你喜歡做的事.

王國長老

王國長老

唔好做朋友啦,通常做朋友做做下就唔係做朋友咁簡單啦.

轉工啦, 如果唔係遲早出事!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

別墅

因為我都知佢對我有FEEL,而我想俾佢知我都鍾意佢,係因為想佢知我鍾意佢不過大家無可能,唔想浪費時間!大家再糾纏都好痛苦!!

原文章由 man4good 於 07-12-14 23:51 發表
人係有感情,婚後愛上其他人都唔出奇,但人係可以用理性控制,點解你要同佢表白呢? 明知愛上佢係唔岩, 仲同佢表白係咩用意? 愛上另一個男人你老公已係傷透,為何仲要同個男人表白?

...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

係你自己手痕無啦啦表咩白呀,你自己有老公就唔好攪咁多野啦,要做朋友同事,就唔洗表白啦,(因為你們本身關係就係同事),你根本就係想同佢有野,係到講到自己唔想咁,行為同言詞都不一,你咪當我地傻先得架,你想玩火就玩飽佢啦,這叫"引火自焚"呀

禁止發言

好媽媽勳章

子爵府

你係佢肚入面絛蛔蟲?又話人地無表白,又知人對你有feel?你思春唸大咋?啪幾粒花塔餅杜蟲la~

原文章由 kpkp 於 07-12-14 23:54 發表
因為我都知佢對我有FEEL,而我想俾佢知我都鍾意佢,係因為想佢知我鍾意佢不過大家無可能,唔想浪費時間!大家再糾纏都好痛苦!!

[ 本文章最後由 豆丁 於 07-12-15 00:09 編輯 ]

複式洋房

動情可能只是一時衝動, 忍一忍過一段時間應該清醒; 為何你要向佢表白呢? 成件事就此複雜化了, 為人母者怎可能如此不顧後果?似乎唯一解決方法只有轉工..

大宅

原文章由 edea 於 07-12-14 23:54 發表
唔好做朋友啦,通常做朋友做做下就唔係做朋友咁簡單啦.

轉工啦, 如果唔係遲早出事!

十分同意~~~

大宅

這個係歪理, 如果你想佢知無可能發展,就應該離開,轉工,唔再接觸呢個男人, 並唔係去踩深d

原文章由 kpkp 於 07-12-14 23:54 發表

大宅

原文章由 豆丁 於 07-12-15 00:03 發表
你係咪講費話ar?都話你硬係要坐住個腦比人柄~都5化!!!

咁ヌ唔好咁偏激,愛上一個人唔係自己可以控制ga...
相信樓主都好辛苦...
但自已已有老公仔女...就唔好錯落去啦!fds都唔好做la...
我都明白樓主ga感受!

首頁

尾頁

跳至