自由報料

跳至

首頁
12345...74

尾頁

大宅

多謝各位報料的媽咪,我今日都續左約啦!
offer 如下:
110/MONTH, 簽一年
1) FREE 6
個月 (1-3, 7-9free)
2) 6個月每月回贈$22
2)
CALL WAITING & 來電顯示
3)
$180 WELLCOME COUPON (合約effect 4-6星期後收信)
平均:$29/MONTH
不過要填
終止form 比佢地.

複式洋房

回覆 #1 stellaay 的文章

頭先打上hotline問,佢話無E個offer,我叫佢寄cut form 比我,但我又警佢地真係cut我,條線我用左20+年架.

子爵府

醒目開學勳章

原文章由 stellaay 於 07-12-21 16:50 發表
offer 如下:
1) FREE 6個月 (第1-3, 7-9月free)
2) 另6個月每月回贈$22
2) 送CALL WAITING & 來電顯示
3) 送$180 WELLCOME COUPON (合約effect 4-6星期後 ...

我想問你都續約啦,點解要
終止
form 比佢地。

大宅

請問你找哪位辦理? thanks. 我前陣子沒有此offer :-( :-(

原文章由 stellaay 於 07-12-21 16:50 發表
offer 如下:
3) 送$180 WELLCOME COUPON (合約effect 4-6星期後 ...

眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

禁止訪問

大宅

offer 如下:

Can you PM me your sales ar? i tried to contact more than 2 sales person but no one return my call!!!!

大宅

You don't need sales...
just follow the links...

http://tinyurl.com/2xn29y
PCCW 固網電話舊客續約如何有最平最激優惠 $29/月費 DIY

http://tinyurl.com/26d8yn
PCCW 最平最新最激優惠事件日曆表

伯爵府

原文章由 ks20031 於 07-12-21 22:53 發表
今個月簽一年,$110-$22=$88,送半年免費,即是$44一個月,無須填終止form 比佢地。我覺得費事麻煩都算啦!

請問是否PCCW, 我打TEL去, HOTLINE話無此優惠,
簽18MONTHS, $110-$11 =99 , FREE 2 MONTHS
我話轉其他公司, 佢仲叫我轉 , 不用填終止form .

伯爵府

offer 如下:

HI,
可否PM TEL比我.

THANKS
JOYCENGYW

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我要到明年10月先到期,唔知可唔可以做到呢個優惠呢?
みんなで一緒に笑う

男爵府

Hi ! ks20031,

可否給你個sales 電話比我呢 ???? 因為我要同我奶奶續約, 又費事叫佢填form, 驚嚇親老人家, 希望同佢傾到平D月費, 等老人家開心過年嘛 !!!!!

唔該晒 !!!!

原文章由 ks20031 於 07-12-21 22:53 發表
今個月簽一年,$110-$22=$88,送半年免費,即是$44一個月,無須填終止form 比佢地。我覺得費事麻煩都算啦!

禁止訪問

子爵府

好底呀!:lol :lol :lol

複式洋房

Hi ! ks20031,

可否給你個sales 電話比我呢

男爵府

原文章由 spellinbee 於 07-12-21 23:52 發表

Can you PM me your sales ar? i tried to contact more than 2 sales person but no one return my call!!!!

me2. Not only 2 sales, I have contacted more than 3 sales but they all said that there is no such offer now

大宅

Could you please PM the contact of the salesman? Thanks a lot.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

小心俾PCCW的 sales 誤導
打去pccw問清楚好的, (可能我攪錯)

簽一年 $110 X12 = $1320
Free 6個月 12+6=18個月
6個月回贈 6x22 = $132
即每月 ($1320-$132) / 18 =$67.7
call waiting等等....間間都送
$180 coupon 係的sales自己話送, 4-6星期後已經找不到他們

我07年1月續約雖然唔係呢的優惠, 只係3個月暏, 但之後打去問coupon, 佢地話公司唔會送, 可能只是sales自己送, 再打返俾個sales就已經找唔到.

如果個優惠係加$12/每月750分鐘手提電話, 記住千祈唔好揀, 簡直係垃圾台, 你一定會後悔.

offer 如下:

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

Hi Baby Christy,
您renew時, 洗唔洗send termination form? 我2日前打去renew, 比唔到禁平, 我叫佢send termination form比我, 唔知真係會唔会cut 左我條線

原文章由 BabyChristy 於 07-12-27 13:18 發表
free6個月係講明其中邊幾個月家:lol::" /> 我都續左, 平均$29/月

首頁
12345...74

尾頁

跳至