跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

我個囡先8個月大,而家我又有左,真係覺得對亞囡唔公平,就快過多幾月就抱亞囡唔到了,一諗起就唔開心,
有冇0704姊妹又有左bb呀,入來講下.:-( :-( ,不過有時諗下佢有個伴都好,可以一齊成長:-P .

公爵府

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

唔好:-( 啦~開心嘢嚟架!!

btw, 我之前見過有人報喜 :loveliness:

大宅

三年抱兩都未嘗唔好既,樂觀d去面對啦!

複式洋房

你應該開心呀!喜事呀!我都呀.........可惜有好多問題响到,唔得咋!:cry:

子爵府

三年抱兩,唔駛辛苦完跟住又要重頭嚟過MA,既然已經喺妳肚裡面,安然面對吖:D
囡囡都會錫住妳GA:loveliness:

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

三年抱兩好事呀 因為我都係,開頭係會辛苦D,但之後你見到有伴一齊成長會好值得架

子爵府

我又唔覺妳好辛苦噃
飲完返嚟嗱

原文章由 醜樣豬 於 07-12-20 00:38 發表
三年抱兩好事呀 因為我都係,開頭係會辛苦D,但之後你見到有伴一齊成長會好值得架

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 EMILYYWN 於 07-12-20 00:43 發表
我又唔覺妳好辛苦噃
飲完返嚟嗱

係super +very +so much +too +...........辛苦架:-(

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

唏, 我對上啲家姐係3年抱3, 最近個2個相隔剛1年
阿Q啲諗, 早啲生埋早啲收工 (可以早啲修身), 唔使啱啱身完就再嚟過

大宅

恭喜哂呀~
原文章由 小倩 於 07-12-20 02:24 發表
阿Q啲諗, 早啲生埋早啲收工 (可以早啲修身), 唔使啱啱身完就再嚟過
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜
小心身體a..

子爵府

Congradulations. I also want to have one more baby....may be around mid next year la, if I can

男爵府

恭喜 恭喜

王國長老

原文章由 小倩 於 07-12-20 02:24 發表

3年抱3,勁呀

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 醜樣豬 於 07-12-20 09:57 發表

3年抱3,勁呀

我同大家姐差7年~ 係7年抱5呀

子爵府

LINGS, 恭喜哂呀! 不過小心囡囡唔覺意整到你呀!

男爵府

先唔妳講幾多年抱幾多個.....你大家姐好利害, 生五個. 係而家這個世代, 真係勇敢.....特首真係錫哂佢.

原文章由 小倩 於 07-12-20 10:28 發表

我同大家姐差7年~ 係7年抱5呀

大宅

Congratulation!
2 個小朋友相差得小d, 佢地感情會再好d, 好似我同我阿妹只相差10個月, 我地感情好好, 細時直情同twins 無分別!

王國長老

原文章由 babushka 於 07-12-20 10:49 發表
先唔妳講幾多年抱幾多個.....你大家姐好利害, 生五個. 係而家這個世代, 真係勇敢.....特首真係錫哂佢.

搭錯線呀你...
講緊我阿媽咋 :mrgreen:

我大家姐都係3年抱2喎~

首頁
12345...6

尾頁

跳至