自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日試左rainbow 用水既吸塵器.. 可以做埋空氣清新机, 覺得都几好, 但價錢要2萬, 仲話明天 2008年開始加多千几元價, 可以分24期供, 又只送多個塵拍, 1支清潔劑, 1盒香薰, 我老公怕工人粗用整爛, 請問有冇用家用過, 覺得點啊??同埋你地係咪都係送呢d嘢, 同價錢係几多呢??

同埋有冇媽咪想試demo, 因為如果我買就要寫8個人介紹比佢,(只要人名同電話) , 可以pm我, 佢地都唔係好hardsell, 因為我個fd係2年前買, 而呢2年間都係找過我几次約時間做demo.

大宅

佢哋去做示範有錢收
原文章由 bebesilver 於 07-12-31 22:43 發表
今日試左rainbow 用水既吸塵器.. 可以做埋空氣清新机, 覺得都几好, 但價錢要2萬, 仲話明天 2008年開始加多千几元價, 可以分24期供, 又只送多個塵拍, 1支清潔劑, 1盒香薰, 我老公怕工人粗用整爛, 請問有冇用家用過, ...

子爵府

So expensive

There is a similar h2o vac in US that sells for around $200 only.........

伯爵府

我都比佢地上來做個示範!我初時都覺得幾好!都考慮過買!但如果做空氣清新機我就覺得唔雖要咁大部同比較嘈!其實我覺得空氣清新機不如買部正式空氣清新機仲有好多功能.體積細又唔洗咁貴!至於你話吸塵同水濾吸床的塵滿我就買左部osxm淺綠色果部工能一樣!但現在如果比我買我會買黑色有蒸氣果部[因為我買果時黑色果部都未出]用左咁多年都咁好用!同埋買晒兩樣野都唔洗咁貴![這是我個人見解]ops:" />

仲有我果時比佢地做示範都係送的東西一樣.

[ 本文章最後由 哈哈媽咪 於 08-1-1 16:26 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至