潮流時尚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

上星期六行尖沙咀gucci,
出左好多新色款袋.
沙金色.....銀色....白色.....
水餃袋出左新色,
沙金色 + 粉紅色帶,
銀色 + 淺藍色帶,
好靚呀 !
你地得閒去行行啦!:-P

大宅

原文章由 kamankit 於 07-12-10 09:27 發表
上星期六行尖沙咀gucci,
出左好多新色款袋.
沙金色.....銀色....白色.....
水餃袋出左新色,
沙金色 + 粉紅色帶,
銀色 + 淺藍色帶,
好靚呀 !
你地得閒去行行啦!:-P ...

你有冇買到呀?:D 價錢貴唔貴呀? 我都唔敢行入去, 驚出事...

大宅

我咪就係行左入去就出事囉!
事原我本身都係同個fd逛一逛,
想看定有無咩新款袋,
睇arm就買定x"mas & 新年用.
一心都係看一看......
我自己就買左一個真皮手環袋, (好似lv個個款)
不過gucci 中間就包銀邊,
我覺得好cyber feel,
都好大睇,
價錢係$4690
我就覺得真皮都值.:mrgreen:
至於水餃袋就個colour match 做得好sharp.
佢仲有其他款.
都係平均$3000-$3800左右.

原本我都想想多幾日先買,
但係個sales話個袋缺貨左一段時間,
星期六先arm arm番.......
我又怕我下次買又缺貨,
買唔到......:-( 新年又無袋用.......
最後就...............成交囉!

[ 本文章最後由 kamankit 於 07-12-10 13:20 編輯 ]

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

如果係皮就真係OK價錢BOR, 我之前睇, 皮個D個個都要成7,8千, 唔捨得.

等我有時間去望吓先

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

可唔可以 post 張相睇睇呀???
呢個價錢個袋會唔會比較細 size 呀?

原文章由 kamankit 於 07-12-10 13:18 發表
想看定有無咩新款袋,
我覺得好cy ...

大宅

唔會太細啦 個SIZE同LV SPEED 30 差唔多

原文章由 cc0524 於 07-12-10 14:08 發表

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

咁....... 有無相睇下呀??

原文章由 Yoyolala 於 07-12-10 14:15 發表

大宅

絕對唔細,
因為我都預來新年用,
可以裝利時.
內size 好寬架 !

原文章由 cc0524 於 07-12-10 14:08 發表

大宅

無錯.

原文章由 Yoyolala 於 07-12-10 14:15 發表

大宅

我部相機比左我老公用,
佢出左trip.
要月尾先可以post相比你啦!
你去看看仲快.:mrgreen:

原文章由 cc0524 於 07-12-10 14:18 發表
咁....... 有無相睇下呀??

大宅

here is the link, you can check this out

http://www.gucci.com/int/uk-english/int/cruise-08/handbags/#193603_FCIIG_9069

男爵府

你買個款我都買左一個月,真係好靚呀,又唔會通街有人用,起碼暫時未見過有人用緊。

原文章由 kamankit 於 07-12-10 13:18 發表
想看定有無咩新款袋,
我覺得好cy ...

媽媽最愛大小b

子爵府

請問有金邊粉紅帶那個旅行袋嗎?

大宅

how much this one? thanks.

http://www.gucci.com/int/uk-english/int/cruise-08/handbags/#137621_F4DRG_9670

男爵府

How much is the following:

http://www.gucci.com/int/uk-english/int/cruise-08/wallets/#112664_AGE1G_9100

and

http://www.gucci.com/int/uk-english/int/cruise-08/handbags/#130736_FI02G_8571

水晶宮

唔該晒~~~~

原文章由 Yoyolala 於 07-12-10 20:56 發表
here is the link, you can check this out

http://www.gucci.com/int/uk-english/int/cruise-08/handbags/#193603_FCIIG_9069

水晶宮

請問知唔知呢個款賣幾多錢呢???

大宅

我就係買左依個款啦!
哈哈!
我買左淺杏色+銅色邊個個.
個SALES話依家都係得依個色,
未有白色 & 深啡色.

原文章由 Yoyolala 於 07-12-10 20:56 發表

大宅

你買左一個月啦!
你真係"勁",
佢都話斷左貨好耐,
星期六先剛剛番貨.

原文章由 celiaho 於 07-12-11 00:11 發表
你買個款我都買左一個月,真係好靚呀,又唔會通街有人用,起碼暫時未見過有人用緊。

大宅

我都見有旅行袋款架 !
你去看看啦!
我覺得佢今次出沙金色 + 粉紅帶好FRESH.
好YOUNG FEEL.
佢仲有銀包都好靚架 !

原文章由 陳美嬌 於 07-12-11 02:03 發表
請問有金邊粉紅帶那個旅行袋嗎?

首頁
12345...8

尾頁

跳至