跳至

首頁

尾頁

大宅

我黎排揍囝有少許成績, 正當信心大增之際...., 唉!
阿Be今晚又玩嘢la!
勁cry! 勁摟要工人姐姐, 唔要papa mama! 我堅持無比工人姐姐抱佢, 我抱佢cry咗半個鐘終於瞓啦!

我黎倆日公司多嘢做, 夜咗返屋企, 無同佢玩, 只係揍佢瞓!
佢噤快就變心! 真無奈:-(

子爵府

原文章由 CTjunior 於 08-1-3 23:32 發表
我黎排揍囝有少許成績, 正當信心大增之際...., 唉唉唉!
阿Be今晚又玩嘢la!
勁cry! 勁摟要工人姐姐, 唔要papa mama! 我堅持無比工人姐姐抱佢, 我抱佢cry咗半個鐘終於瞓啦!

我黎倆日公司多嘢做, 夜咗返屋企, 無同 ...

Don't worry, your bb will know that you are his mom and will love you for sure. That's why I insist to attend to baby at night and not allow 工人姐姐 to sleep with CY:tongue: . Sometimes baby just naughty. Add oil

大宅

我都想佢同我一間房瞓. 但佢夜晚會嘈, 我同老公冇精神返工! 我身体唔好, 老公唔準我成日揍夜晚, 我都係有假期先可以成晚陪阿Be! 新年第一日佢玩得開心得制, 成晚嘈,又要抱! 晨早要飲奶, 又吐奶, 一早就要同佢冲凉, 之後自已冲凉, 又再餵過奶! 哩咁Hea

原文章由 chunyatmama 於 08-1-3 23:43 發表

Don't worry, your bb will know that you are his mom and will love you for sure. That's why I insist to attend to baby at night and not allow 工人姐姐 to sleep with CY:tongue: . Sometimes baby jus ...

大宅

加油呀!同佢玩多d,佢會跟返你家!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 CTjunior 於 08-1-3 23:32 發表
我黎排揍囝有少許成績, 正當信心大增之際...., 唉唉唉!
阿Be今晚又玩嘢la!

我黎倆日公司多嘢做, 夜咗返屋企, 無同 ...

唔駛擔心,同佢玩多啲, 陪佢多啲, bb就會跟你架喇!

洋房

唔駛擔心,BB細個就係咁架啦,大左遲早變貼身膏藥,到時你想甩佢都甩唔倒呀!好好享受一下而家既"自由"時間囉!(阿Q精神)

大宅

多謝大家
今朝阿Be都變埋心 飲奶到一半又要摟工人姐姐餵!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 CTjunior 於 08-1-4 08:05 發表
多謝大家

你隻仔真係幾花心喎~

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 CTjunior 於 08-1-4 08:05 發表
多謝大家

其實另一面睇係好事喎,咁証明咗你工人對BB真係真係好到加0一,BB先咁痴佢,如果唔係你仲煩呀

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-1-4 09:12 發表

其實另一面睇係好事喎,咁証明咗你工人對BB真係真係好到加0一,BB先咁痴佢,如果唔係你仲煩呀

係囉,from another angle, you should feel good

大宅

多d 同阿b 講野囉.. 用d 高8度既sound..
阿b 會好記得你o架..
c6唔係成日幫手.. 不過佢成日同佢講野..同佢玩..(都係@night and morning before go to work, ~1 hr in weekday, sat and sun 都唔係full time 同阿b 玩)
阿b 好鐘意同c6玩.. 我抱住阿b 佢都勁主動搵c6玩..

多謝大家

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我之前日日同個囡訓, 呢兩日凍放佢係我媽度訓,
佢都無扭呀~~
我走0個時, 佢望都唔望我呀~~:tongue: :tongue:
正一衰囡包~~~

公爵府

唔洗擔心喎 晴晴都是一星期先見我一至兩日, 咪又是勁貼身膏藥 :loveliness: 她回來我就講故事, 唱歌仔, 同她一起玩呵blu, 她勁like:lol
不過c6可能少和她玩, 所以她要伯伯都唔要daddy:(

有時間就陪bb多d

男爵府

原文章由 ankle 於 08-1-4 09:51 發表
我之前日日同個囡訓, 呢兩日凍放佢係我媽度訓,
佢都無扭呀~~
我走0個時, 佢望都唔望我呀~~:tongue: :tongue:
正一衰囡包~~~

你都無佢o甘"精", 佢地知個個都錫佢....而呢兩日跟住婆婆, 梗係冧婆婆啦~~~

我個女都係o甘, 一時點都要跟我..一時要爸爸, 一時要婆婆, 公公.....
正一 "反轉豬肚"

子爵府

其實d bb真係好醒.CY唔知点解好錫62,成日要62抱同kiss62,阿爺冧到c 可能佢知呢个至係最大嘅米飯班主

子爵府

原文章由 kerkermui 於 08-1-4 09:00 發表

你隻仔真係幾花心喎~

子爵府

我都覺得係呀:D

原文章由 醜樣豬 於 08-1-4 09:12 發表

子爵府

我一返到屋企換晒衫就會攬住豬仔玩,佢瞓咗我先做自己嘢,但豬仔係跟我哋瞓,可能係呢個原因,都係會痴我多D,試吓同呀BE玩唱歌,陪佢睇卡通片吖:loveliness:

原文章由 Cammy3007 於 08-1-4 10:25 發表
唔洗擔心喎 晴晴都是一星期先見我一至兩日, 咪又是勁貼身膏藥 :loveliness: 她回來我就講故事, 唱歌仔, 同她一起玩呵blu, 她勁like:lol

有時間就陪bb多d ...

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-1-4 10:25 發表

有時間就陪bb多d ...

梗係啦.....你99痴線家嘛 返到媽媽身邊就梗係脫苦海LA

公爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-1-4 13:46 發表

梗係啦.....你99痴線家嘛 返到媽媽身邊就梗係脫苦海LA

首頁

尾頁

跳至