跳至

首頁

尾頁

別墅

我想o係馬鞍山自組Kindermusik班比bb玩,要8個bb先開得成,有冇媽咪有興趣呢?詳細資料如下:
對象:0-18個月bb (Kindermusik Village)
時間:逢星期日上午9時30分至10時15分
地點:馬鞍山私人屋苑club house,參加媽咪可提議地點
導師:Miss Mary
http://www.kindermusikbymary.com/index.html
學費:$1800/10堂+$380 home materials
而家連埋我bb有兩個,仲差6個就可以開,有興趣請留名

禁止訪問

別墅

原文章由 cm93002 於 08-1-2 22:44 發表
我想o係馬鞍山自組Kindermusik班比bb玩,要8個bb先開得成,有冇媽咪有興趣呢?詳細資料如下:
對象:0-18個月bb (Kindermusik Village)
地點:馬鞍山私人屋苑club house,參加媽咪可提議地點
導 ...

我都有興趣呀, 小b今個月滿1歳, 可唔可以join呀? 想問幾時會開始呢?

複式洋房

我都有興趣, 但時間可否改 Saturday / Sunday pm.

原文章由 cm93002 於 08-1-2 22:44 發表
導 ...

大宅

原文章由 bonniec2000 於 1-3-08 02:44 發表

我都有興趣呀, 小b今個月滿1歳, 可唔可以join呀? 想問幾時會開始呢?

me too

別墅

xoboy1125&bonniec2000,
bb一歲當然可以參加,只要有8個bb就可以即刻開班
原文章由 bonniec2000 於 08-1-3 02:44 發表

別墅

個導師呢兩段時間都full晒喇
原文章由 Sarabb 於 08-1-3 11:40 發表
我都有興趣, 但時間可否改 Saturday / Sunday pm.

別墅

happystar,
for your information
http://www.kindermusik.co.uk/aboutKindermusik/about.asp
http://www.kindermusik.com.sg/aboutkindermusik.htm
http://www.kindermusik.com/parents/about.asp
原文章由 happystar 於 08-1-2 23:28 發表

hi cm93002,

我都係住馬鞍山都有興趣, 想問一下透過Kindermusik班bb 可以學到什麼呢?

洋房

住马鞍山的,BB一歲,可以參加嗎?學什麼的?

別墅

原文章由 cm93002 於 08-1-4 22:44 發表
bb一歲當然可以參加,只要有8個bb就可以即刻開班

咁而家夠人未呀? 好期待呀!

別墅

請落實參加的在下面留名以便計人數
Login name bb名 bb年齡 提議地點(如有)
cm93002 朗朗 9個月 星濤灣
Hubert 13個月 翠擁華庭
kerkermui
原文章由 bonniec2000 於 08-1-6 01:30 發表

咁而家夠人未呀? 好期待呀!

禁止訪問

別墅

Login name bb名 bb年齡 提議地點
kerkermui 笙 9 mth 翠擁華庭
lings bianca 9個月
happystar 喬喬 11個月 新港城4期

別墅

已經有5個喇,如果你地join埋就差不多成事喇!

別墅

uranus_ki,
BB一歲當然歡迎參加,Kindermusik係一個for 0-7歲兒童以音樂律動為主的課程,是必須由國際認可的Kindermusik導師任教,上堂語言係英文,每上完一個course,bb都會獲發一張證書

原文章由 uranus_ki 於 08-1-5 12:17 發表
我住马鞍山的,BB一歲,可以參加嗎?學什麼的?

別墅

我要join呀.

bonniec2000 啟謙 12個月

別墅

預埋我地啦....上完堂仲可以去馬安山公園玩下先返屋企, 阿仔實開心死

pandab 力仔 11個月

原文章由 bonniec2000 於 08-1-9 01:28 AM 發表
我要join呀.

ling ...
力仔三歲四個月啦...超活潑!!!!
細老都一歲半啦...成日大哥.......

別墅

已經夠人開班喇,請各位pm我留電話以便聯絡,上課詳情我會盡快通知大家
pandab 力仔 11個月
celiamatt 柏賢 9個月 翠擁華庭

別墅

PM咗你啦.

別墅

已經full了,請不要加名. Thanks.

首頁

尾頁

跳至