跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

我黎黎去去都係去吉之島咋
最近都試過幫襯bk媽咪買
咁你地平時去開邊度買bb衫

子爵府

新世界百貨,西田同永安
原文章由 phoebe37 於 07-11-13 17:36 發表

複式洋房

我係jshopping 訂(日本網) 比香港平,同靚D,
H & M

原文章由 phoebe37 於 07-11-13 17:36 發表

大宅

我都係响jshoppers 訂, 因為啲款式較多同特別. 但係啲size較大, 我b豬係修長形, 所以衫身有啲鬆.

原文章由 miffy-bb 於 07-11-13 17:56 發表
我係jshopping 訂(日本網) 比香港平,同靚D,
H & M

大宅

請問 jshopping 訂(日本網) website 係咩?

大宅

我多數去 jusco, wing on,
但最近試過有幾件係舖頭仔買, 價錢差不多, 但個款規好多ga , 影相 sharp 好多ga

複式洋房

http://www.jshoppers.com/index-ch.asp

原文章由 phoebe37 於 07-11-13 21:18 發表
請問 jshopping 訂(日本網) website 係咩?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我去九龍城獅子石道及花園街d出入口店買,好平,質料唔錯,有時仲搵到好野,半歲party 蓁蓁那件baby gap只係$25 , 但係那裡買衫大多時只能求arm size, 好難再要求男仔/女仔衫,所以蓁蓁有d衫係男仔feel. 上次買到一件男仔carter 長袖fleece $30,個c6話"你個女已經成個"佬"咁,仲買藍色衫"

女仔衫就係吉豬島買的!

子爵府

好媽媽勳章

吉之島啲bb衫選擇唔多,而且唔平.
我而家都四圍搵吓有無啲靚仔bb衫買,
通常去街街d衫會買貴d, 好似夾棉外套同上衫會喺hallmark babies買, 但真係幾貴.
喺屋企著既就買平啲.花園街, 細舖仔都會買
大家有無買bb衫舖仔好介紹?
上網買衫我未試過呀, 穩唔穩陣呢?
我怕買錯碼, 又未摸過質料, 唔知靚唔靚.
我見到有個網 milkbabyshop.com,有無人試過買呀? 啲衫都幾靚

複式洋房

我試過係babyoulet買, d款同質地幾好架, 都係幾十蚊, 我覺得重好過吉之島.
其實某d出口店都會有d好靚既bb衫, 價錢都好平, 但可能size唔齊, 如果有時間慢慢簡可能會搵到好野架

複式洋房

yahoo拍賣有d買bb衫, 都ok, "combi mini " d衫都好靚架, 你可以search吓.

大宅

我暫時都係阿b 既表哥仔俾衫, 自己只在jusco 買小小, 但表哥仔下年做哥哥, 無衫俾表弟了, 所以我都想知你地其實大約要買幾多.

大宅

我只係係二手市場果度幫襯過2次bk媽咪買野, 而家好多bk媽咪係度做生意, 真係要小心選擇, 而且有一定風險! 有一次買左2件衫仔,都ok唔太貴個媽咪又誠懇第二日就收到貨, but幫另一個媽咪買左對鞋襪仔, but 對襪超大係size 12-15, 我諗要bb 2歲先岩, 但買之前我問過佢話ok

其實超過120蚊我都唔會係度買, 有d真係mark得好貴, 咁我不如出街買好過

大宅

我會响永安, 馬莎同mothercare. 亦都試過H&M,
如終覺得mothercare 質地soft D.

別墅

有冇人知道combimini d衫點解係bk媽媽或yahoo auction度賣既價錢仲平過combimini日本網站標既價錢呢﹖我見到有套好可愛既衫褲set﹐有人賣~HK$150 友人賣HK$200﹐而日本combimini網賣~HK$270

原文章由 ameihi 於 07-11-14 08:59 發表
yahoo拍賣有d買bb衫, 都ok, "combi mini " d衫都好靚架, 你可以search吓.

大宅

花園街有間樓上舖, 好多bb衫賣, 價錢都ok,
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 mimimomo6 於 07-11-14 23:02 發表
花園街有間樓上舖, 好多bb衫賣, 價錢都ok,

有無地址呀? 間舖叫咩名?
下次經過開可以去睇吓呢

大宅

原文章由 VVW 於 07-11-15 07:13 發表

有無地址呀? 間舖叫咩名?
下次經過開可以去睇吓呢

地址真係唔記得左, 係油站 (投注站) o個邊行入去 6..7..間舖, 有個樓梯口,掛左個 藍色 X X 堡 , 上2樓的..等我下次記低個名再話你知吖 ~~

大宅

赤柱都有很多BB衫,有間買歐洲牌子多比香港平or香港無,衫/褲

about $40-70,囡囡仲會多d選擇。:lol:

大宅

赤柱好呵~~下次睇吓

首頁
12345...13

尾頁

跳至