潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我係網见到,知唔知邊樹有呀?

男爵府

有冇靚太知呀?

大宅

去sogo basement 個層睇睇, 都好多styles of jelly beans shoes ga..

原文章由 KY2004 於 08-1-3 16:24 發表

有冇靚太知呀?

男爵府

原文章由 AnotherHalf 於 08-1-4 12:23 發表
去sogo basement 個層睇睇, 都好多styles of jelly beans shoes ga..

好似都未有!

有冇靚太知太子間尊賣jelly beans的shop有冇呢幾個款呢?

男爵府

你果d 款係日本都係12月28日先出售..會唔會香港未有住呀

http://www.jelly-beansshop.com/e-shop/ProductSearch.do?action=simpleNext

原文章由 KY2004 於 08-1-4 15:00 發表

好似都未有!

有冇靚太知太子間尊賣jelly beans的shop有冇呢幾個款呢?

男爵府

原文章由 Mcube 於 08-1-4 15:07 發表
你果d 款係日本都係12月28日先出售..會唔會香港未有住呀

http://www.jelly-beansshop.com/e-shop/ProductSearch.do?action=simpleNext

我知呀!不過我諗HK會唔會有shop有得賣嗎!最衰唔可以order。

男爵府

我之前都試過係yahoo.co.jp 訂過..不過寄得返黎..要3個星期呀...

可能香港都有得賣lu..
原文章由 KY2004 於 08-1-4 15:39 發表

我知呀!不過我諗HK會唔會有shop有得賣嗎!最衰唔可以order。

男爵府

原文章由 Mcube 於 08-1-4 16:17 發表
我之前都試過係yahoo.co.jp 訂過..不過寄得返黎..要3個星期呀...

可能香港都有得賣lu..

乜可以係yahoo.co.jp訂呀?點訂呀?送HK的charge貴嘛?

男爵府

我自己訂..不過送日本..我自己再寄返黎..
不過如果有d 款香港有的賣...價錢同係日本訂.加埋courier..差唔多..香港貴少少...
除非有d 款香港冇..咁就抵d..
原文章由 KY2004 於 08-1-4 16:29 發表

乜可以係yahoo.co.jp訂呀?點訂呀?送HK的charge貴嘛?

男爵府

原文章由 Mcube 於 08-1-4 16:39 發表
我自己訂..不過送日本..我自己再寄返黎..
不過如果有d 款香港有的賣...價錢同係日本訂.加埋courier..差唔多..香港貴少少...
除非有d 款香港冇..咁就抵d.. ...

OIC!
唔知HK有冇shop可代訂呢?

男爵府

有架..好多yahoo 都有日本代訂..
我以前都有同人代訂jelly beans架..不過jelly beans好衰..冇貨要訂完先通知..我上次訂3對..得1對有..又收我local delivery...激死我呀..

你似乎好鍾意呢幾對鞋wow...驚唔驚訂完又唔舒服呀...
原文章由 KY2004 於 08-1-4 16:43 發表

OIC!
唔知HK有冇shop可代訂呢?

子爵府

原文章由 Mcube 於 08-1-4 16:49 發表
我以前都有同人代訂jelly beans架..不過jelly beans好衰..冇貨要訂完先通知..我上次訂3對..得1對有..又收我local delivery...激死我呀..

你似乎好鍾意呢幾對鞋wow...驚唔驚訂完又唔舒服呀... ...

我舊年係Sogo大減價買左兩對Jean Beans,吾係好舒服,所以,我都吾係好鍾意買佢d鞋.
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

子爵府

我睇開 low heel 款. So 無留意有無你呢個款.

不過琴日買左兩對. 其中一對 0係 佢個 web page(here) found 到(web site 話係12月10日New item). 你可以去睇睇.

我 0係 灣仔新世紀 2 樓果度買.... 有兩間. 一間係兩姊妹開的, 平 D. 另一間(我係呢間買)係專賣鞋 0既 . 自己覺得相對多 D 款. 你可以問下佢地可否代訂. 因印象中係可以的.

不過買鞋都係 try 過好 D. 因有 D 款穿上會覺得靚 D, 有 D 則睇上就靚, 穿上就唔係果回事....

總之, 希望幫到你啦:lol:

[ 本文章最後由 KaKa1 於 08-1-5 10:58 編輯 ]

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

原文章由 KaKa1 於 08-1-5 10:21 發表
我睇開 low heel 款. So 無留意有無你呢個款.

不過琴日買左兩對. 其中一對 0係 佢個 web page(here) found 到(web site 話係12月10日New item). 你可以去睇睇.

我 0係 灣仔新世紀 2 樓果度買.... 有兩間. 一間係 ...

可唔可以俾多D料呀?唔該!
我真係想訂(如可以)

男爵府

原文章由 Mcube 於 08-1-4 16:49 發表

你似乎好鍾意呢幾對鞋wow...驚唔驚訂完又唔舒服呀... ...

我唔驚呀!因著開好多對都好comfortable!你而家會唔會代訂呀?

男爵府

我都鍾意呢對黑色呀!

男爵府

我星期6行過太子個間都冇呀!

子爵府

原文章由 KY2004 於 08-1-7 08:44 發表

可唔可以俾多D料呀?唔該!
我真係想訂(如可以)

唔知你要邊 D 資料??? 我得其中一間 0既 phone no. (因為買開呢間), 定係你 phone 佢問下可否代定???

而我買 0既其中一對係咁(另一對0係 web site 搵唔到).
☆12/10UP☆New Item!☆*:・。
ItemNo.25-1706
Price\6,195

Hope can help you

首頁

尾頁

跳至