跳至

首頁
12345...28

尾頁

禁止訪問

大宅

姨姨:

仲有一個B仔show唔到出黎呀...!

原文章由 poodpoodhk 於 07-11-19 00:31 發表
各位荃灣之友快啲嚟報到啦,等大家認識吓,出嚟聚吓咁,我哋三個精靈BB已經出嚟第一次約會,好開心!http://http://pic90.picturetrail.com/VOL2168/10209165/18340591/289016619.jpg ...

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

荃灣之友 08年第一場PLAYGROUP 開始報名啦.

poodpoodhk
你張相好正喎. 希望吸引多d人加入我地荃灣之友啦.
仲有呀.期六果日真係玩得好開心

原文章由 poodpoodhk 於 07-11-19 00:31 發表
img]各位荃灣之友快啲嚟報到啦,等大家認識吓,出嚟聚吓咁,我哋三個精靈BB已經出嚟第一次約會,好開心!http://http://pic90.picturetrail.com/VOL2168/10209165/18340591/289089598.jpg ...

[ 本文章最後由 tiffanylmc 於 08-1-8 11:38 編輯 ]

男爵府

Ha, ha, these 3 little angels are very cute and smart.

I am going to move to Tsuen Wan next March, after the completion of renovation of my new flat. Am I qualified to join?

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

Could I join?

I'm also living in Tsuen Wan. But I'm very busy in daily job, maybe I could not join every events held but I'll try my best.

大宅

同意呀!多d bb好玩d嘛
個日真係玩得好開心

原文章由 poodpoodhk 於 07-11-19 19:48 發表
lingling06當然歡迎啦,最好係我哋可以第時啲BB企滿張公園櫈, 再影過一張!

大宅

荃灣之友第一次聚會,有相睇啦

http://www.babyhome.com.tw/calendar/0,o1de,mid1205393,cid119411670.htm

[ 本文章最後由 PERCYPINKY 於 07-11-20 22:15 編輯 ]

子爵府

畀面勳章

我果日影得好少咋. 好在有你地幫騫騫影..
好祈待下次聚會.

原文章由 PERCYPINKY 於 07-11-20 22:11 發表
荃灣之友第一次聚會,有相睇啦

http://www.babyhome.com.tw/calendar/0,o1de,mid1205393,cid119411670.htm

別墅

I also live in Tsuen Wan! Hope can join your gethering next time la!
My daughter born in late Aug!

禁止訪問

荃灣之友大召集

子爵府

畀面勳章

請大家分享下荃灣區有無d返星期六/日既playgroup資料.

子爵府

畀面勳章

有無荃灣之友屋企既會所有活動室.
因為我地想搵導師自組playgroup 但就未諗掂場地問題.

大宅

原文章由 tiffanylmc 於 07-11-29 10:49 發表
有無荃灣之友屋企既會所有活動室.
因為我地想搵導師自組playgroup 但就未諗掂場地問題.

會唔會考慮下以音樂為主的playgroup 呢? 我知有西人專去 club house 活動室攬playgroup 比d bb join ga. 現時近荃灣區的有黃金海岸及愛琴灣.

你地唸住攬邊d類型的pg 呀?如時間啱,我有興趣呀!

我家的club house 有活動室,但他們說不可作商業用途wor. as 之前想係個度攬bb按摩班都唔批準.

子爵府

畀面勳章

jj _bb
其實主要搵到有場地先可以著手搵導師.

子爵府

畀面勳章

原文章由 tiffanylmc 於 07-11-30 09:01 發表
jj _bb
其實主要搵到有場地先可以著手搵導師.

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

當然歡迎啦.

原文章由 petrina_to 於 07-11-30 23:29 發表
我是住在葵青區o架!可以join嗎?

首頁
12345...28

尾頁

跳至