跳至

首頁

尾頁

別墅

我想o係馬鞍山自組Kindermusik班比bb玩,要8個bb先開得成,有冇媽咪有興趣呢?詳細資料如下:
對象:0-18個月bb (Kindermusik Village)
時間:逢星期日上午9時30分至10時15分
地點:馬鞍山私人屋苑club house,參加媽咪可提議地點
導師:Miss Mary
http://www.kindermusikbymary.com/index.html
學費:$1800/10堂+$380 home materials
而家連埋我bb有兩個,仲差6個就可以開,有興趣請留名

複式洋房

我有興趣呀.. 我bb而家11個月大...:loveliness:

原文章由 cm93002 於 08-1-2 22:43 發表
我想o係馬鞍山自組Kindermusik班比bb玩,要8個bb先開得成,有冇媽咪有興趣呢?詳細資料如下:
對象:0-18個月bb (Kindermusik Village)
時間:逢星期日上午9時30分至10時15分
地點:馬鞍山私人屋苑club house,參加媽咪可提議地點
導 ...

別墅

kathychan,
其實已經full,不過都可以加埋你,請你在下面報名作實,然後pm我留電話以便聯絡,上課詳情我會盡快通知
Login name bb名 bb年齡 提議地點
cm93002 朗朗 9個月 星濤灣
Hubert 13個月 翠擁華庭
kerkermui 笙 9 mth 翠擁華庭
lings bianca 9個月
happystar 喬喬 11個月 新港城4期
bonniec2000 啟謙 12個月
pandab 力仔 11個月
celiamatt 柏賢 9個月 翠擁華庭

複式洋房

其實已經full,不過都可以加埋你,請你在下面報名作實,然後pm我留電話以便聯絡,上課詳情我會盡快通知
celiamatt 柏賢 9個月 翠擁華庭kathy 朗朗 11個月
(CM93002已PM聯絡電話俾你,唔該晒!)

大宅

我都想join, 仲可以嗎?

celiamatt 柏賢 9個月 翠擁華庭
kathy 朗朗 11個月
carlew 恩恩 11個月

別墅

Sorry, 已經full了,請不要加名. Thanks.

原文章由 carlew 於 08-1-10 14:40 發表
我都想join, 仲可以嗎?

kerkermui 笙 9 mth 翠擁 ...

別墅

各位媽咪注意:
上課詳情如下:
課程:Kindermusik Village (0-18mths)
日期:3/2/2008; 17/2/2008; 24/2/2008; 2/3/2008; 9/3/2008; 16/3/2008; 23/3/2008; 30/3/2008; 6/4/2008; 13/4/2008 (共10堂)
時間:9:00-9:45am
地點:翠擁華庭clubhouse跳舞室
學費:$1800 (請支票台頭寫"kindermusikbymary",並在上堂時交給Miss Mary)
另外請未過數比我的媽咪盡快過比我,Thanks!

首頁

尾頁

跳至