自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

頭先查小欣播佢同鄧走音訪問,
鄧先音話啲人冇去聽個個唱, 寫佢走音.
講真唔駛寫, 喺仁濟果晚都走音.
唉, 只喺識得去話人, 點解唔檢討自己先啦.
去練習多啲啦.

[ 本文章最後由 alvinchanmama 於 08-1-11 11:48 編輯 ]
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

瑪瑙宮

好媽媽勳章

星期三勁波金x 都係啦 , 唱個 2 咀都高高底底
捉唔準 ...... 真係去練習多啲啦 !

有無人有睇呀個晚 ?? 一唱到 "電燈膽" 3 個字
想唱高音又唔敢 , 唱番平 key 咋 ..... 不過佢
而家真係會好大壓力比人勁唱 !

parco 同佢開個幾場 concert 真係唔知害佢定
幫佢

原文章由 alvinchanmama 於 08-1-11 11:47 發表
唉, 只喺得扮可憐. 去練習多啲啦.

伯爵府

畀面勳章

大宅

原文章由 chickenwing2006 於 08-1-11 11:51 發表

parco ...

喺真材實料怕咩上勁歌. 真金不怕洪爐火.

王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
飯婦人Blog

大宅

:tongue: :tongue: :tongue:

大宅

好媽媽勳章

而家d歌星係咪都走去開演唱會, 因為唱功真係唔得, 所以係最紅時開演唱會撈一筆,

大宅

有呀! 有呀! 我都有睇, 仲特登等睇埋佢先訓覺
佢仲好似要扮玉女咁, 同其他歌手保持距離, o車! 您估您真係一姐咩!! 其他歌手都唔同佢伴舞添呀! (講開伴舞, 果晚d歌手好搞笑, 係度同其他歌手伴舞, 正! )

仲有, 點解呀"走音"姐姐明知自己唱成咁, 都唔去搵個老師學吓唱歌.... 唔通佢真係以為自己唱得好掂

原文章由 alvinchanmama 於 08-1-11 11:47 發表
唉, 只喺識得去話人, 點解唔檢討自己先啦.
去練習多啲啦. ...

大宅

我只係覺得,佢再係咁唱,咁既LOOK,有機會唱到40歲,都依然係咁囉?-( 我唔多LIKE佢,我鍾意KARY多D,人地唱得2咀,兼且跳舞又勁又好睇

原文章由 chickenwing2006 於 08-1-11 11:51 發表

parco ...

伯爵府

原文章由 May_Wai 於 08-1-11 12:00 發表
佢仲好似要扮玉女咁, 同其他歌手保持距離, o車! 您估您真係一姐咩!! 其他歌手都唔同佢伴舞添呀! (講開伴舞, 果晚d歌手好搞笑, 係度同其他歌手伴舞, 正! ...

果晚一到關心妍唱歌,EO2都冇拌舞,只係企係度伸下懶腰

珍珠宮

畀面勳章

我都唔知點解佢會紅到:tongue: 佢樣唔化妝真係

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

預左架喇, 毫無期望 ,,,,,,,,,,,,,,

大宅

好媽媽勳章

我都唔係好明, but d 仔好冧佢

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 豬豬蛋 於 08-1-11 12:08 發表
我都唔係好明, but d 仔好冧佢

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

我去唱K唱過佢啲歌,佢首飲歌真係好高音,而且都幾難唱...所以以佢唔多識唱歌嘅"歌手",咪同我一樣走晒音囉
我覺得佢最難頂係扮"才女"囉

大宅

原文章由 991129 於 08-1-11 12:11 發表

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

有d人真係聽唔到自己走音架, 因為耳鼻喉唔配合囉

不如大家原諒佢啦

水晶宮

我覺得佢唔只唱歌走音, 好似連講句說話都走音, 聲底太薄
無天份就係無天份

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係呀 , 張敬軒唱個時好好笑 , 謝安琪佢地係
甘用隻手周圍 "ur" 佢地好似好 friend 甘 !

反而 jade 同走音姐行埋一邊仲怪啦 , 唔肯
一齊玩甘呀 :tongue: :tongue: :tongue:

原文章由 May_Wai 於 08-1-11 12:00 發表
佢仲好似要扮玉女咁, 同其他歌手保持距離, o車! 您估您真係一姐咩!! 其他歌手都唔同佢伴舞添呀! (講開伴舞, 果晚d歌手好搞笑, 係度同其他歌手伴舞, 正! ...

侯爵府

畀面勳章

"我覺得佢最難頂係扮"才女"囉" lee句正, 頭先係電台拋書包, 佢引用名句時講明係孟子, 妖:tongue: :tongue:

原文章由 vicky 於 08-1-11 12:14 發表
我去唱K唱過佢啲歌,佢首飲歌真係好高音,而且都幾難唱...所以以佢唔多識唱歌嘅"歌手",咪同我一樣走晒音囉
我覺得佢最難頂係扮"才女"囉

大宅

原文章由 bobohello 於 08-1-11 12:31 發表
"我覺得佢最難頂係扮"才女"囉" lee句正, 頭先係電台拋書包, 佢引用名句時講明係孟子, 妖:tongue: :tongue:

至緒死地而後生arm.吥:tongue: 都喺查小姐旁著佢話炸.
我不才女, 可能寫錯字.
飯婦人Blog

複式洋房

最近同個係美國返來的舊同學, 睇小王子音樂劇, 嘩, 超正, 人家個個都係唱live架, 走音, 點會有呀. 雖係d飛係超貴, 不過, 都值呀. 俾幾百蚊, 我就真係打死都唔睇阿鄧小姐, 除非, 佢唱到好似一代歌后, 鄧小姐咁好先算啦.

首頁

尾頁

跳至