單親天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

我預產期係1月5號..
*我朋友個朋友係1月10號預產期*
人地個B已經出左喇..
我個B就遲左足足1個禮拜...
等到人都發哂霉了!!*
點解BB仲唔肯出黎架
如果呢2日仲未生...
14號就要入威院做催生喇"
今日威院D姑娘打黎問我生左未..
仲提我14號要返去催生...
我地成家等呀B等到麻木左LU*
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

洋房

我諗你應該要催生啦~你個b~係你肚入面太舒服啦~~唔捨得出黎~!!!

男爵府

回覆 #2 joekk520 的文章

係丫...
我都預左要催生...
唔知洗唔洗開刀呢@@"
其實入面有幾舒服呢?!
咁耐都唔捨得出黎><"
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:

禁止訪問

男爵府

回覆 #4 suma607 的文章

有呀...14號要入喇.."
仲有2日咋>V<"
估緊洗唔洗開刀呢@@"

紀錄:

禁止訪問

男爵府

回覆 #6 suma607 的文章

心情好輕鬆呀...
不過真係等到痴哂線啦:tongue: :tongue:

紀錄:

禁止訪問

大宅

原文章由 丫飛 於 08-1-12 21:57 發表
仲有2日咋>V

如果真係要催生...你食飽d先好入院ar!!
因為一入到去佢地就會幫你吊鹽水催生水個d...唔比你食野ga la><!! 如果你食飽飽夠力順產就唔洗開刀咁驚丫!!

你未知bb係男定女ga?? @@....咁有無預感係囝囝定囡囡呢???

男爵府

回覆 #8 suma607 的文章

叫左喇...
冇反應- -"!!!!
不過日日都好活躍咁踢*

紀錄:

男爵府

回覆 #9 bbcherie 的文章

我驚自己食飽到想嘔- -"
生個時都唔知嘔好定生好!!"

唔知囝定囡架!!"
冇乜感覺囝定囡呀..有少少係囝掛- -"
但我媽話感覺係囡!!
但我又冇特別鍾意囝定囡喎!*

紀錄:

男爵府

HELLO,我聽日會幫你攞兩個手泵,一個係medela另一個係advent,兩個comment都好好用,你自己揀,另一個你送比人啦,仲有,我會幫你攞買儲奶器同袋,祝你生產順利

原文章由 丫飛 於 08-1-12 22:11 發表

唔知囝定囡架!!"
但我媽話感覺係囡!!
但我又冇特別鍾意囝定囡喎!* ...

禁止訪問

大宅

原文章由 丫飛 於 08-1-12 22:11 發表

唔知囝定囡架!!"
但我媽話感覺係囡!!
但我又冇特別鍾意囝定囡喎!* ...

我個時都係咁....無去照唔知仔定女....
不過我自己中2女多d....點知比我生左個囡囡....kaka

大宅

如果要開刀就麻煩d
我都同你一樣,等緊你個b出世
就係因為你,我喱2日幾忙先上黎bk
快d話我知仔定女...
我鍾意女:mrgreen:
係wor,
我都無問過你,你仲有d咩係未買?
睇下我有無可以送比你,當送比阿b既禮物
原文章由 丫飛 於 08-1-12 21:57 發表
仲有2日咋>V

大宅

我都鍾意女..
我恨女恨到傻....
我記得我生個時個姑娘同我講係仔,拎過黎比我睇...
我第一個唸法係:"點解會有jj既"
我想生女呀
依家等緊年未先做人....
個咩清宮仔女圖話我今年年尾先會生女
所以我期待年尾
原文章由 bbcherie 於 08-1-12 22:46 發表

我個時都係咁....無去照唔知仔定女....
不過我自己中2女多d....點知比我生左個囡囡....kaka

別墅

我生我女女都遲了一星期,到催生個日早上, 女女就走咗出理,咁就唔洗催生啦,可能你都係一樣,因為係肚入面好舒服!!!

原文章由 丫飛 於 08-1-12 20:57 發表
我預產期係1月5號..
*我朋友個朋友係1月10號預產期*
人地個B已經出左喇..
我個B就遲左足足1個禮拜...
等到人都發哂霉了!!*
點解BB仲唔肯出黎架
如果呢2日仲未生...
14號就要入威院做催生喇"
今日威院D姑娘打 ...
我們這一家

侯爵府

環保接龍勳章

busysasa :
妳好少出黎wo...可能妳見吾到,之前已經有媽咪提妳換另一張大頭相片好嗎? 因為這是私人部位......bk現在很(雜)...明嗎?
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

禁止訪問

大宅

原文章由 hiuhiues 於 08-1-12 22:55 發表
我都鍾意女..
我恨女恨到傻....
我記得我生個時個姑娘同我講係仔,拎過黎比我睇...
我第一個唸法係:"點解會有jj既"
我想生女呀
依家等緊年未先做人....
個咩清宮仔女圖話我今年年尾先 ...

你都有睇清宮仔女圖ga?? hehe....
我有個fd同佢老公拗緊要仔定要女...同你一樣唸住睇清宮仔女圖做人仔喎!! hehe....不過佢地有排拗呢!!
預祝你成功丫!!

首頁
12345...6

尾頁

跳至