自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

複式洋房

我有事想搵人睇下,有冇人睇過下列既師傅?準唔準? 又或者你地有冇睇開既可以介紹?

1. 土瓜灣何廣善
2. 大圍蔣文正
3. 大圍紫林居士
4. 大埔雲姨
5. 黃大仙巨叔個仔
6. 郭伯碩
7. 荃灣馮小姐

THANKS

大宅

原文章由 asyura 於 08-1-11 12:25 發表
我有事想搵人睇下,有冇人睇過下列既師傅?準唔準? 又或者你地有冇睇開既可以介紹?

1. 土瓜灣何廣善
2. 大圍蔣文正
3. 大圍紫林居士
4. 大埔雲姨
5. 黃大仙巨叔個仔
6. 郭伯碩
7. 荃灣馮小姐

THANKS ...

1. 土瓜灣何廣善~我和同事都睇過~幾準~
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

複式洋房

thx a961115

請問仲有冇人睇過何師傅、其他師傅或者有其他介紹呀?

子爵府

我不嬲都揾開一個師傅,有興趣PM我

大宅

原文章由 a961115 於 08-1-11 12:38 發表

1. 土瓜灣何廣善~我和同事都睇過~幾準~

都幾準 , 但每次講流年要年年去 .

7. 荃灣馮小姐 ~ 佢話姐姐你屋企什麼什麼 都係唔好啦.

[ 本文章最後由 boscolau 於 08-1-12 03:03 編輯 ]

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我想想知何先電話和收多少喎

侯爵府

Del
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

大宅

原文章由 Pulmma 於 08-1-12 12:08 發表
我想想知何先電話和收多少喎

上年睇流年如無記錯-------200蚊
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

禁止訪問

大宅

i want to know the contact as well pls pm me and their price

子爵府

畀面勳章

原文章由 a961115 於 08-1-14 08:54 發表

上年睇流年如無記錯-------200蚊

何生睇家宅姻緣得唔得架??-(
是否睇咩都一律200蚊?

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我搵過佢擇日子結婚, 佢揀嘅日子OK, 不過佢揀嘅出門入門時辰唔係最好, 我後來搵咗另外一個師傅幫我擇過時辰

原文章由 SaBB 於 08-1-13 12:23 發表

黃大仙巨叔個仔
, anyone knows how to contact him? and how much?

子爵府

我識嗰個師父最叻幫人批命,都好準,我都介紹咗好多friend比佢,:-P 但我覺得如果聽到啲唔好嘢又好介懷好上心嘅人,就唔好揾佢啦,(依啲話我成曰都同揾佢之前嘅friend講嘅) 命運嘅嘢,你信,但己經係事實唔可以改變啦。唔信咪當聽故事囉,做人最緊要開心

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

我結婚擇日 & 改呀仔名都係搵黃大仙巨叔架:-P
記得2000年搵巨叔幫仔仔改名時, 佢嗰仔問我哋想搵佢定巨叔, 雖然佢同我哋講話佢會改d時尚d既bb名, 但我最終揀咗巨叔幫仔仔改名

子爵府

依兩曰收到好的bkmami PM問我cFU啲嘢,例如有幾準?貴唔貴?等等,好似好有興趣咁喎...於是我就唸乜咁多人對自己將來咁有興趣 咁你哋係想知啲好嘢定唔好嘢呢?依家係開心定唔開心呢?如果依家開心但聽到啲唔開心嘢會點呢?如唔開心又聽到啲更唔開心嘅嘢又會點呢?我唔係想大家唔開心,只係想比心理準備大家。
好啦..真係唔好意思講咗一啲好似好{重}嘅嘢... 依講返一件有闕關我個friend同cFu嘅開心嘢比大家知呀:loveliness: 佢之前係幫我嗰friend睇嘅,原先嗰friend好慘架,識啲bf一係對佢唔好一係佢啲錢,工作又唔順利,唸住自己開舖又做得唔係咁好,佢唸住係第二度開就搵Cf問邊度好囉,跟住Cfu同佢批命,話佢セ嘢大運末到咁,叫佢等多一排先。之後,佢講咗大慨嘅時間。到咗嗰段時間我個friend再搵佢,搵鋪睇風水,勁驚呀,個friend搵個間鋪係一問小小商場,人流小到 因租平, 但cfu話叫佢放心,間鋪風水ok同佢大運到仲會行二十幾年呀!依家我嗰friend己經有3間鋪,有兩間仲要係caseway bay同apm,啱啱結咗婚,佢依家所有嘢都係搵cfu問。
唔知幫唔幫到大家呢:-P

伯爵府

原文章由 hokabb 於 08-1-16 14:04 發表
依兩曰收到好的bkmami PM問我cFU啲嘢,例如有幾準?貴唔貴?等等,好似好有興趣咁喎...於是我就唸乜咁多人對自己將來咁有興趣 咁你哋係想知啲好嘢定唔好嘢呢?依家係開心定唔開心呢?如果依家開心但聽到啲唔開心嘢會點 ...

Dear hokabb,

Please pm me, too :lol:
Thanks.
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

Dear hokabb,

I also want to know. Please pm details to me.
Thanks.

子爵府

好多bkmami都PM我(真係好多 今曰覆咗好多PM),問我c fu嘅嘢,我好似做咗佢代言人咁呀,(我想問佢收返$,常廣告費 )(我係用手寫板,所以好慢 sorry )當然幫到大家我一定幫 不過我只可提供佢嘅電話同我知嘅嘢,至於其他好詳細嘅事你哋不如直接call佢啦:D
PS:我今曰寫咗好多字呀

首頁
12345...9

尾頁

跳至