跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家既小朋友係用邊隻shampoo呢? 有冇用conditioner?

我不嬲都冇特別安排odin用conditioner, 因為怕太多chemical成份. 但係最近發覺佢d hair好似有點乾, 諗緊係咪要用 conditioner, 所以想八下大家用緊咩洗頭產品. odin宜家用緊johnson 青綠色果條baby line(好似叫咩咩natural) 既shampoo.

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

daniel用 chicco 特柔果隻
shampoo,唔洗用conditioner都好順好易梳. 

男爵府

原文章由 moonychan 於 08-1-16 14:13 發表
daniel用 chicco 特柔果隻
shampoo,唔洗用conditioner都好順好易梳. 

baby seba shampoo 都ok呀...魚用過d 頭髮都好有光澤
&滑:)
[

大宅

希仔在HK時用Sebamed 唔記得點串),後尾UK無得賣,惟有用Johnson Junior - Easy Rinse Foam都OK,唔知厘只HK有無得賣

原文章由 gloria.glory 於 08-1-14 09:42 發表
請問大家既小朋友係用邊隻shampoo呢? 有冇用conditioner?

我不嬲都冇特別安排odin用conditioner, 因為怕太多chemical成份. 但係最近發覺佢d hair好似有點乾, 諗緊係咪要用 conditioner, 所以想八下大家用緊咩洗頭 ...

別墅

ZEKE 係用瑞士寶寶O既洗頭水,so far 咁耐都okay,又軟又好聞.
:-D 8-) :-? :-P :-P

大宅

thx all~~~

I have finally bought Swiss Baby's shampoo when we walked around Sogo...hope it's better.

原文章由 ycto 於 08-1-20 12:33 發表
ZEKE 係用瑞士寶寶O既洗頭水,so far 咁耐都okay,又軟又好聞.

大宅

熱血勳章 醒目開學勳章

Sue,
之前百佳好似做過promotion 有賣呢隻洗頭水, 幾好用, 不過買唔番la... 我都係見過2次有得賣咋 :;pppp:

原文章由 ccmching 於 08-1-19 08:01 發表
希仔在HK時用Sebamed 唔記得點串),後尾UK無得賣,惟有用Johnson Junior - Easy Rinse Foam都OK,唔知厘只HK有無得賣

大宅

咿,promo過即是有得賣啦! 好野會再推出黎賣呱
您好嗎? 我小師妹讀書習慣嘛:-P

原文章由 Celestine 於 08-1-24 14:34 發表
Sue,
之前百佳好似做過promotion 有賣呢隻洗頭水, 幾好用, 不過買唔番la... 我都係見過2次有得賣咋 :;pppp:

首頁

尾頁

跳至