美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想做面及underarm,要平、要可靠。

子爵府

我都想知呀?pls help !!!!

男爵府

我做dermes,好似折左$9500~

男爵府

我自己在星港醫療中心做激光underarm脫毛,
ok架!是女醫生親自做治療的,絕對可以好放心,
價錢不算貴 $5300/8次(額外送一次面部激光去斑美白)
有會員介紹可減$200

禁止訪問

大宅

CASE 激光脫毛

我係Case 到做underarm and upperlip , 其實我而做完個course一年半, 已經冇生毛毛啦, 而o架好方便, 唔使個個星期都要shave,
同埋o的毛冇再生係skin下面,唔使用針'tiu' 出o黎, 又唔
會有毛囊發炎攪到好腫, 唔會一達達紅o左, 毛孔細o左,
pretty ! UNDERARM 都係$8900, 會送埋UPPERLIP

如果有興趣,想知優惠, 可以PM 我 or e-mail : [email protected]

民房

我家姐係做治療師,我知道有優惠價,
有需要可以比我!
我自已做左都好好!希望幫到你地啦!
[email protected]

伯爵府

BK Milk勳章

你家姐係邊間做?
有乜offer?

民房

家姐係dermes做治療師,我D朋友做完都話好好,
同埋佢有優惠價呢!
有需要你地可以e-mail比我!

民房

腋下 $10000
腋下+上唇or手指 $ 11250
小腿+腋下+上唇or手指 or肚臍位 $ 28000
前手臂+腋下+上唇or手指or肚臍位 $22000
上唇or手指 $3900
非繁忙時間
我介紹有機會送多小小parts
腋下 $8000
上唇or手指or 肚臍位$ 3000
小腿 $ 16800
前手臂$13200
全腳$25800
全手$19200
over $10000有得減$500
原文章由 migu89 於 08-1-19 21:32 發表
家姐係dermes做治療師,我D朋友做完都話好好,
同埋佢有優惠價呢!
有需要你地可以e-mail比我!

洋房

我有4個朋友已經係 3年前在 dermes 激光underarm脫毛, 依家都無出過毛毛, 而我上星期join dermes,
腋下 $8000.00 +上唇$3000.00, 減$500.00 (因為over $10000.00) = $10500.00 , 依家 dermes 仲玩緊有會員介紹兩個朋友 可減$2000.00, 仲有gift & 抽獎, 仲可以有 12, 18, 24 個月免息分期, 如果有興趣想免費試做一次去感受一下激光脫毛就 pm & E-MAIL : [email protected] 我喇.

大宅

原文章由 migu89 於 08-1-20 02:53 發表
腋下 $10000
腋下+上唇or手指 $ 11250
小腿+腋下+上唇or手指 or肚臍位 $ 28000
前手臂+腋下+上唇or手指or肚臍位 $22000
上唇or手指 $3900
非繁忙時間
我介紹有機會送多小小parts
腋下 $8000
上唇or手指or 肚 ...
小腿 $ 16800
前手臂$13200
全腳$25800
全手$19200
over $10000有得減$500

請問如果已join 了做小腿兼做了一次,但係想做全腿,再有沒有可能轉到呢個優惠價?

[ 本文章最後由 fabian 於 08-1-21 20:38 編輯 ]

民房

原文章由 fabian 於 08-1-21 19:56 發表

請問如果已join 了做小腿兼做了一次,但係想做全腿,再有沒有可能轉到呢個優惠價?

如果你本身有治療師做緊就唔可以喇!

首頁

尾頁

跳至