單親天地

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

哇哈哈...
我終於係16號生左BB喇!!!*
呢個BB真係玩死我啦
本身順產架...點知呀B又唔肯出黎變左開刀呀=口=
醫生話我開到10度架啦..之後咪好努力咁生囉..
點知BB唔肯出黎..用鉗同吸盤都唔出黎囉...
之後走左去開刀LU*
BB頭仔同口仔都好大- -" 成日將成隻手塞入口..
仲有1笑料...
個日我過去餵完佢飲奶奶..佢痾臭臭啵..
咁咪換片片囉...個姑娘話我換得好慢..要快D..
因為BB有可能會冇啦啦痾埋殊殊.. [ 男仔啵..有JJ架麻*]
點知1講完...BB就好似水柱咁攪到姑娘成手尿

我想擺相上黎呀...!!"
不過整唔到呀..呢部電腦舊左D..
有冇人可以幫我整BB相條LINK呀?!

[ 本文章最後由 丫飛 於 08-1-21 11:40 編輯 ]
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

大宅

丫飛:恭喜你....你BB都好重磅喎
你都好呀,我個大女BB嗰陣噴到我成身屎呀,細女又係咁...哈哈

大宅

原文章由 丫飛 於 08-1-20 19:00 發表
哇哈哈...
呢個BB真係玩死我啦
之後走左去開 ...

唔好捻重野喎~~記得喎~~我切切時個傷口都埋得好正架~~好似無開過咁~~但bb三個月后我捻bb d洗澡水~~咁都流血水呀個傷口又開咗~~
我都係開到成9度先開刀呀~~
無拉拉好(同)多9度呀~~:-( ~~無陰公呀~~
好在bb好勁呀~~二星期就無食夜奶~~
唔怕喇比bb 咀返你~~就唔記得之前d(同)架喇
[

大宅

生左喇???恭喜你呀~~~你D相比我E_MAIL我幫你POST喇~我MAIL:[email protected]

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

恭喜哂
我試過幫呀仔換片.果時呀女仲好細.走去睇.點知佢比細佬射到一面都係new new

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

丫飛
恭喜 恭喜 小心身體呀
唔好濕咁多水呀:loveliness:
順順利利 大吉大利       

大宅

原文章由 丫飛 於 1/20/08 19:00 發表
哇哈哈...
呢個BB真係玩死我啦
之後走左去開 ...

嘩~~終於返黎啦, 點呀?! 係咪唔識整相呀, 不如妳PM我相片, 我幫妳整上黎啦, 呀...仲有...恭喜晒呀

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

恭喜~~~
你bb都好百厭搞到姑娘成手尿
不過而家bb出左世你就會開心晒啦
之前嘅痛你就會忘記晒
仲要記得唔好成日掂水,唔好企係度飲水
加油呀

大宅

好媽媽勳章

恭喜曬呀~你好勁呀~用鉗同吸盤再開刀一定好痛~~我12號都順產生左個bb女~祝你同bb都開開心心~
http://www.babyhome.com.tw/bb/249972

男爵府

恭喜你牙~~~
你個bb好有份量wo~~~:lol
仲重過我果個呀!!!
呢個月你要小心d身體呀!!!
唔好凍親同掂水呀...
同埋多d休息呀!!!
如果唔係第遲就煩啦...
我都想睇下你個b d相呀...
可唔可以send比我呀!?
cky_01b@yahoo.com

加油呀!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

原文章由 小魔女媽媽 於 08-1-20 19:06 發表
丫飛:恭喜你....你BB都好重磅喎
你都好呀,我個大女BB嗰陣噴到我成身屎呀,細女又係咁...哈哈

噴屎- -"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
點噴呀....
仲岩岩食飽飯TIM@@"
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:

大宅

好媽媽勳章

恭喜~~~
唔好上咁多網住,休息多d先

原文章由 丫飛 於 08-1-20 19:00 發表
哇哈哈...
呢個BB真係玩死我啦
之後走左去開 ...

男爵府

原文章由 肥bb媽媽 於 08-1-20 19:31 發表

唔好捻重野喎~~記得喎~~我切切時個傷口都埋得好正架~~好似無開過咁~~但bb三個月后我捻bb d洗澡水~~咁都流血水呀個傷口又開咗~~
我都係開到成9度先開刀呀~~
無拉拉好(同)多9度呀~~:-( ~~無陰公呀~~
好在bb好勁呀~~ ...

係呀我知呀...
我屋企人都唔俾我拎..少少都唔俾我拎..
除左個BB之外= ="
過2日先可以帶BB返黎丫..

紀錄:

男爵府

回覆 #5 sandy816 的文章

可能佢係睇住個妹妹黎射= ="

紀錄:

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

恭喜曬 !!

要好好休息嘛 !

注意身子

bb有無 (針) 茶比你啦
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

charmaine_1 :多謝!"
●←紫→● :點PM@@" 你有冇MSN?
阿藍2006:做咩唔可以掂水同企係度飲既??
tracyto14:用個D野唔痛架...不過好恐怖囉..咁大個鉗望住俾佢塞入去!*
cky_01b:多謝...!! 好1陣SEND*
曲曲:咁岩既@@" 係丫...姑娘個日教左我LU*
WEIWAI:係呀...覆哂回應我訓陣喇"呢排係醫院慣左早訓!!

紀錄:

男爵府

原文章由 sonic04 於 08-1-20 20:21 發表
恭喜曬 !!

要好好休息嘛 !

注意身子

bb有無 (針) 茶比你啦

冇呀...冇針俾俾我呀...
佢話我唔口乾啵...

紀錄:

大宅

你返黎啦
你唔識post相既可以msn我,
[email protected]

小心身體...
所有坐月既野要跟足...
唔係你會後悔...
我後悔中....

祝bb身體健康,