跳至
[2008年] 4D幾時照 ??

首頁

尾頁

複式洋房

想問下照4D係幾時照
多小週

複式洋房

原文章由 meg 於 08-1-23 18:39 發表
想問下照4D係幾時照
多小週

22周以後但最好的時間為懷孕28周時

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

28WK左右啦 ~

大宅

聽講話最好26-28周照, 因為之後bb會越來越大,胎水會減少,而且重開始掉頭, 所以會照得唔清楚....

我就book26周時照啦.

大宅

請問照4D要幾多錢?

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 meg 於 08-1-23 18:39 發表
想問下照4D係幾時照
多小週

咁你地去邊度照呀? 我心思思, 但又覺得好似好自私同埋照左又好似冇左神秘感. 照4D要幾錢ga?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

我係佐敦曾醫生度照, 好似要成$1000...

而我同事係葵芳照話$650

複式洋房

Prinia ,

你係唔係o係曾祥風度超啊 ? 我book o左下星期五 , 到時27week3day , 希望BB醒醒目目唔好唔俾個樣daddy mommy見啦 ! 我唔想成個過程只係望住佢只手或者背脊啊 !

原文章由 prinia 於 08-1-25 15:17 發表
我係佐敦曾醫生度照, 好似要成$1000...

而我同事係葵芳照話$650

大宅

係呀, 我book星期六. Yeah, 希望bb到時乖乖俾個靚樣我睇啦!!

[/quote]原文章由 anpanman626 於 08-1-25 16:49 發表
Prinia ,

你係唔係o係曾祥風度超啊 ? 我book o左下星期五 , 到時27week3day , 希望BB醒醒目目唔好唔俾個樣daddy mommy見啦 ! 我唔想成個過程只係望住佢只手或者背脊啊 !

... [/quote]

男爵府

我在 19週時已照過 4D, 影到 BB 側面, 上星期六, 係 25週時再影, 呢次 BB 好乖, 可以影到正面

複式洋房

照左喇
點解個樣咁肉我老公:tongue:

複式洋房

你地都去照啊..我仲心大心細唔知照唔照好啊..:cry:

大宅

好媽媽勳章

我原本約了醫生, 26 w 2 days 去照 2d的.
咁我係咪最好改遲少少和改為照4 d 呢 ??!!

大宅

原文章由 marron 於 08-2-7 23:05 發表
我原本約了醫生, 26 w 2 days 去照 2d的.
咁我係咪最好改遲少少和改為照4 d 呢 ??!!

你可以那天改為照4D啦!

我照啦, bb好似似我多d, 哈哈!!!

別墅

我琴日照左喇。。。 BB似曬我老公個樣! :;pppp:

BB重係照既過程度無啦啦好似想喊禁(我估BB係不滿e生拍左個肚一下,因爲初頭BB個拳頭“姐”住左塊面。。。我LUM BB係想話:“做0羊禁chou呀~~~~”),“奏" 曬眉頭,笑到個e生死死下~~~~ 個e生好好,等左好耐,猛叫BB“笑啦,笑啦”,想幫我地capture BB個笑樣,不過BB最後無彩e生。

整個4D scan,盛惠$1500,連一張16分鐘DVD + 4張相(包括一張係BB“奏"緊眉頭照)

大宅

好媽媽勳章

老公話唔照 4 d 喎, 佢話無實際用途, 只係睇個樣.
我話, 可以睇下好唔好樣呀嘛.
佢話, 咁唔通唔好樣唔要喇喎 ??!!

haha~~咁都得.

首頁

尾頁

跳至