跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

有無美田村既媽咪呀!我派左3期,唔知好唔好呢?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 mekomother 於 08-1-26 09:07 發表
有無美田村既媽咪呀!我派左3期,唔知好唔好呢?

hi mekomother,

我都係派左3期,美滿樓,你呢?
nice to meet u~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有....我都係3期美滿樓....:lol

MEKOMOTHER你唔係簽咗約咩?

男爵府

好媽媽勳章

IVYSHAM妳好呀!我美庭樓呀

原文章由 ivysham 於 08-1-26 11:39 發表

hi mekomother,

我都係派左3期,美滿樓,你呢?
nice to meet u~

男爵府

好媽媽勳章

cathy_chung我簽左臨時.

原文章由 Cathy_Chung 於 08-1-26 15:27 發表
有....我都係3期美滿樓....:lol

MEKOMOTHER你唔係簽咗約咩?

複式洋房

我搬入美田村已一年多了,住在美致樓,
美田村不是不好,衰在只得一間餐廳食肆(沒得選擇),
又沒有街市(但~可在惠康買菜的),又沒郵筒(想寄封信也不行),
不過,現在的美田已比起我初搬來好了~我剛入來住時,
連個商場所有店舖都未開,只得一架小巴出入,
買少少東西都要去美林或大圍,現在已算不錯的了,
但~說到住人,空氣真的不錯,只是夏天太多蚊而已.
:-P

男爵府

好媽媽勳章

kitypant..好高興認識妳,我想問我個單位是30.xx平方,如果想整二間屋是否很細呢?我恐怕bb沒有活動空間.所以都好煩

原文章由 kitypang 於 08-1-27 00:22 發表
我搬入美田村已一年多了,住在美致樓,
美田村不是不好,衰在只得一間餐廳食肆(沒得選擇),
又沒有街市(但~可在惠康買菜的),又沒郵筒(想寄封信也不行),
不過,現在的美田已比起我初搬來好了~我剛入來住時,
連個商場所有店 ...

民房

我派左去美滿樓:-P
地板係唔係幫我地鋪好架?
有無平面圖睇下?

首頁

尾頁

跳至