論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我個印印好好,放假都肯帶埋我個女出去同佢d fd一齊玩
食m記.返屋企話比返$佢,佢都吾肯要.(甘我都夾硬比返佢)
屋企乾淨 (fd上來都讚)煮嘢好食(d fd上親來都食哂d餸同飲哂d湯0 仲同我個女玩得好開心...a mi 謝謝你

大宅

congratualations!

別墅

原文章由 sandy1425 於 08-1-26 13:29 發表
屋企乾淨 (fd上來都讚)煮嘢好食(d fd上親來都食哂d餸同飲哂d湯0 仲同我個女玩得好開心...a mi 謝謝 ...

恭喜晒!但係你點會俾佢帶你個女去同佢啲朋友玩?知唔知佢地玩乜嘢?怕唔怕有問題

大宅

good to know that u hv a good maid but as others said
why u let yr daughter to go out w her on her day off,
better find out where they hv been n what they hv done, be aware all the times!
原文章由 樂太 於 08-1-26 13:49 發表

恭喜晒!但係你點會俾佢帶你個女去同佢啲朋友玩?知唔知佢地玩乜嘢?怕唔怕有問題

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

佢地去公園玩同影相,阿女好跟佢的,印印又好我個女,佢地成日玩,一次半無問題的
原文章由 樂太 於 08-1-26 13:49 發表

[ 本文章最後由 sandy1425 於 08-1-26 16:52 編輯 ]

別墅

終於有個人是贊個工人啦,可想而知都唔系個個工人都唔好o既。:-P

大宅

我個工人就到(第一次請),希望係好工人啦:)

原文章由 sandy1425 於 26 1 2008 16:49 發表
佢地去公園玩同影相,阿女好跟佢的,印印又好我個女,佢地成日玩,一次半無問題的

大宅

好媽媽勳章

恭喜、恭喜…請到個好工人真係唔易

男爵府

我個工人都就到, 唔知好唔好,~~~
希望合作愉快~

同我剛有左b , 請佢時同佢講湊一個1歲大既b, 而家加多一個, 都唔知好唔好早d同佢講~~不過佢話佢自己中意湊初生, 而家咪o岩lor!~

伯爵府

好媽媽勳章

我以前工人又係咁好, 佢叫emi.

原文章由 sandy1425 於 08-1-26 13:29 發表
屋企乾淨 (fd上來都讚)煮嘢好食(d fd上親來都食哂d餸同飲哂d湯0 仲同我個女玩得好開心...a mi 謝謝 ...

首頁

尾頁

跳至