跳至

首頁

尾頁

大宅

各位媽咪:
由於我地義工們暫時未搵到人贊助環保袋(用黎裝我地D souvenirs),而家想問吓各位媽咪,有無識人可以贊助我地120個環保袋,既可賣廣告又可益大眾.....
(希望唔好太細,約12"X18"X4")

多謝大家幫忙!!

Crury上                              

大宅

希望有人拔刀相助啦!!

別墅

等我問下人先~~
http://hk.myblog.yahoo.com/jennywai522

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

my company can sponsor the bags ar, let's call me to further discuss the possible pick up arrangement.

I will PM my contact to you, pls call me when you are free.

原文章由 crury 於 08-1-26 14:49 發表
各位媽咪:
由於我地義工們暫時未搵到人贊助環保袋(用黎裝我地D souvenirs),而家想問吓各位媽咪,有無識人可以贊助我地120個環保袋,既可賣廣告又可益大眾.....
(希望唔好太細,約12"X18"X4")

多謝大家幫忙!!
:ado ...

大宅

grace0222
thank you very much!!
我打過俾你, 但係落咗voice mail, 我都留咗言, 你得閑就打俾我啦!!

大宅

原文章由 crury 於 08-1-28 17:51 發表
grace0222
thank you very much!!
我打過俾你, 但係落咗voice mail, 我都留咗言, 你得閑就打俾我啦!!

多謝哂呀...

珍珠宮

畀面勳章

我都可以贊助環保袋(係吉之島xxl size)

大宅

多謝晒 Grace0222提供環保袋!!

大宅

多謝 Grace0222
生於2007年2月17日(3.93kg), 我是水瓶豬 :-D
Welcome to my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/sorbpapa

大宅

我想參加1yr大爬地....可不可以???

原文章由 Keith0217 於 08-1-29 10:08 發表
多謝 Grace0222

首頁

尾頁

跳至