夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

聽日就係我同c6結婚11週年,但我真係忍得好辛苦,由佗個女6個月開始佢就幫屋企做嘢要上大陸做嘢,咁都無計要生活而且個女又就出世要洗好多錢,又係家族生意只好比佢上,但事前約法三章唔可以做d傷害感情嘅嘢,佢好肯定咁話唔會,但第一次上去已經要落夜總會,之後唔駛講上親去唔係揼骨就夜總會,返嚟仲話佢唔想嘅只係形勢所逼咁話,到而家我同佢嘈咗好多次,嘈到而家真係佢唔覺煩我自己都覺得煩,根本就唔開心,而家我好想同佢分開,但我又無人可以幫到我睇女,點算好?有無過來人教吓路呀?

水晶宮

點解要同佢分開?你覺得佢有做出對你唔住既事?定只不過係佢唔可以應承你唔去夜總會..........呢d無可避免既地方?
天空之城, 快樂之地

別墅

甘你覺得佢有冇做d對唔住你既野先,我老公之前反大陸做野都有去卡拉ok甘,應酬既野如果唔去人地會話唔俾面.為勢所迫都要去架.

除左呢d問題你仲有咩事甘唔開心要分開呀?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

唉!同我老公一樣,我地都成日嘈架

別墅

大宅

感覺!我感覺佢上親去都好enjoy咁,有d感覺好難用言語講出嚟,佢都開口講過見到d啱心水嘅都想嘅,但把口就話唔敢同無錢,有都留比個女啦,如果話要捉姦在床根本無可能,但就苦無證據,假設佢真係無做過,但有咁嘅意欲都死啦,你知大陸果d你無反應佢都攪到你有,我老豆果d我都見唔小啦,真係問心技不如人,邊個男人唔暈吖,唉...........!

禁止訪問

民房

回覆 #1 kawai呢 的文章

你老公晌大陸邊度打工?

別墅

00, 加油呀!!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

如果跟佢上去住可行嗎?

男爵府

原文章由 polly1120 於 08-1-26 15:44 發表
好慘啊...:cry:
呢d煙花之地.. 就算好純既人去到.. 慢慢都會有非份之想架啦..
真係無得揀嗎?

樓主我好明白你的感受, 不過你自己考慮下, 你真係捨得離開佢嗎? 不如試下對佢再好d, 搞下d新意思, 俾d surprise佢, 希 ...

我覺得你嘅意見都幾好呀.

大宅

原文章由 kawai呢 於 08-1-26 15:11 發表
感覺!我感覺佢上親去都好enjoy咁,有d感覺好難用言語講出嚟,佢都開口講過見到d啱心水嘅都想嘅,但把口就話唔敢同無錢,有都留比個女啦,如果話要捉姦在床根本無可能,但就苦無證據,假設佢真係無做過,但有咁嘅意欲都死啦, ...

妳有無聽過:妻不如妾,妾又不如偷,
      偷又不如搶不到~唉......

大宅

原文章由 sandy1425 於 08-1-26 16:54 發表
如果跟佢上去住可行嗎?

多謝你地關心!我都想跟佢上去的,但個女要返學同埋如果搬上去將來要返落嚟(唔知幾時),而家d學校仲未可以同香港d課程接到,到時驚兩頭唔到岸,累咗個女.......!

首頁

尾頁

跳至