婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

民房

c6舊年四月意外過咗身,死後頭七果日大伯幫佢清locker攞晒啲嘢返來俾我搵到佢同個女人上大陸影果啲婚紗相,我先知佢出面同個靚妹一齊成六年

我知道件事後即時同99講當我同c6離咗婚,以後有咩事都唔好預我,但佢成日叫最細個姑仔打俾我(我同細姑仔感情幾好,係咩都會傾果種朋友)約我出來飲茶,其實係想見下佢個孫,而家年尾啦,好驚佢打來叫我團年,唔知點推好,但又極唔想去...來緊新年拜年都唔知點算好:cry:

大宅

原文章由 angiema 於 08-1-26 17:09 發表
c6舊年四月意外過咗身,死後頭七果日大伯幫佢清locker攞晒啲嘢返來俾我搵到佢同個女人上大陸影果啲婚紗相,我先知佢出面同個靚妹一齊成六年

我知道件事後即時同99講當我同c6離咗婚,以後有咩事都唔好預我,但 ...

如果你99係真心錫你個仔ga,咪比佢見下lor,你死左ga c6係對你唔住,不過反正都死左lor,可能係報應la,所有岩同唔岩都句號左了,佢死左唔洗對住,唔洗煩,睇開d

民房

我個係女女,錫就係錫嘅,但最慘我唔想對住佢,我唔去嘅話阿女亦唔願去

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

得就帶個女去俾佢地睇下lo,
個女多d人錫都係好事,
c6衰,62,99係咪衰人先,
你咪帶個小朋友新年去做義工,
探下2個喪子老人lo,
當幫個人積福啦!

[ 本文章最後由 candietweety 於 08-1-26 17:39 編輯 ]

大宅

原文章由 angiema 於 08-1-26 17:20 發表
我個係女女,錫就係錫嘅,但最慘我唔想對住佢,我唔去嘅話阿女亦唔願去

咪當做下善事lor ,反正你c6對你唔住又釘左,你99一定唔敢比面色你睇,而且最重要係"佢錫你個女呀ma" ,應酬下佢lor

民房

唔係話積唔積褔嘅問題,最慘以往每年去佢度拜年佢梗係黑起塊面,又個個俾佢鬧勻,佢自己啲仔女都怕咗佢,以前就話c6係度要去我無得走啫,今年我都想避下

c6出事到而家我心情都未復原,唔想再返佢度睇見佢個黑面神樣

大宅

原文章由 angiema 於 08-1-26 17:30 發表
唔係話積唔積褔嘅問題,最慘以往每年去佢度拜年佢梗係黑起塊面,又個個俾佢鬧勻,佢自己啲仔女都怕咗佢,以前就話c6係度要去我無得走啫,今年我都想避下

c6出事到而家我心情都未復原,唔想再返佢度睇見佢個黑面神樣 ...

我覺得佢未必敢黑你面lor,話晒佢個仔死左,佢得罪你ga話,連個孫都冇得見tim

民房

原文章由 hinhofion 於 08-1-26 17:35 發表

我覺得佢未必敢黑你面lor,話晒佢個仔死左,佢得罪你ga話,連個孫都冇得見tim

我都係咁話, 一黑面就走,我有權約左人架,一定係少坐,唔好等佢以為你買淨蔗!無定去!

民房

原文章由 hinhofion 於 08-1-26 17:35 發表

唉 我個99喪,年年例牌菜:黑面鬧人,啲仔女講多兩句佢就借啲意喊苦喊忽...我真係好驚新年上佢度

民房

原文章由 candietweety 於 08-1-26 17:42 發表

我都係咁話, 一黑面就走,我有權約左人架,一定係少坐,唔好等佢以為你買淨蔗!無定去!

都唔係話唔得
但係要去又煩緊初一去定初二去,以前佢規定初一仔返好唔準返,初二女返,而家我咁情形都唔知初一定初二返好

民房

原文章由 angiema 於 08-1-26 17:47 發表

都唔係話唔得
但係要去又煩緊初一去定初二去,以前佢規定初一仔返好唔準返,初二女返,而家我咁情形都唔知初一定初二返好

要就自己,
你娘家果邊哩,
你不是為人而活,
如果你同d姑9岩傾,咪初2上去囉,
佢敢出聲就無下次!

別墅

比佢見一見咪走囉,一有難頂就即閃,以後冇人情講!
http://hk.myblog.yahoo.com/cherry1213lee

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至