嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

goon.winnie the pooh.merries.尿片邊度有得買或者訂呢.?
因為問過全部都話無貨阿..! 唔該你地..! 萬分感激..!

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

自從信亨門市無左後, 我就叫我老公去開火炭時去 bb boom 買, 因為明市有9折, 價錢都叫做 ok (大碼64片裝, 折實$126)

http://www.bbboomhk.com/

原文章由 ling512 於 08-1-26 15:17 發表
goon.winnie the pooh.merries.尿片邊度有得買或者訂呢.?
因為問過全部都話無貨阿..! 唔該你地..! 萬分感激..!

複式洋房

卓X有goon賣喎,我都係keep住響個度買学習褲比我個女用。
原文章由 ling512 於 08-1-26 15:17 發表

男爵府

我頭先都去o左bb boom買尿片, 見到有好多goon, merries & winnie the pooh呀! 我bb用開goon 中碼, 不過我見好多媽咪都讚merries好用, 所以我今次買o左兩包merries 中碼試下! (merries中碼$130/68片(上門市買有9折, 折實$117)! :mrgreen:

原文章由 szeszes 於 08-1-26 16:45 發表
自從信亨門市無左後, 我就叫我老公去開火炭時去 bb boom 買, 因為明市有9折, 價錢都叫做 ok (大碼64片裝, 折實$126)

http://www.bbboomhk.com/

複式洋房

原文章由 cherriemama 於 08-1-26 17:49 發表
我頭先都去o左bb boom買尿片, 見到有好多goon, merries & winnie the pooh呀! 我bb用開goon 中碼, 不過我見好多媽咪都讚merries好用, 所以我今次買o左兩包merries 中碼試下! (merries中碼$130/68片(上門市買有9折, ...

祥細地址係邊呢.? 因為我阿b其實係未用過嘎.我阿b係要用細碼..好多都話無貨..!

男爵府

bb boom地址 : 沙田. 火炭. 拗背灣街 49-51號. 協力工業大廈. 1C 地舖.
Tel: 3165-8988

我o岩o岩試o左merries, 又真係好soft好乾爽wor! 而且d公仔都好靚, size同goon差不多, 好足碼呀! merries前後都有橡根, 我覺得merries好d, 著住o岩身d, 我諗我會轉用merries lu! :mrgreen:

你去之前打個電話問下有冇貨先, 以免白行一趟!

原文章由 ling512 於 08-1-26 18:04 發表
祥細地址係邊呢.? 因為我阿b其實係未用過嘎.我阿b係要用細碼..好多都話無貨..!

複式洋房

原文章由 cherriemama 於 08-1-26 18:44 發表
bb boom地址 : 沙田. 火炭. 拗背灣街 49-51號. 協力工業大廈. 1C 地舖.
Tel: 3165-8988

我o岩o岩試o左merries, 又真係好soft好乾爽wor! 而且d公仔都好靚, size同goon差不多, 好足碼呀! merries前後都有橡根, 我覺得 ...

咁你係未隻隻都試過阿.? 咁你次次都係去果度買嘎.?定係訂嘎.?

男爵府

You Try www.hkbabyfood.com.

男爵府

我3隻都試過, 3隻都好用好乾爽! 公仔最靚係winnie the pooh, 但size最細, 而且中碼以上特別貴! 最薄係goon, size亦夠大, 但只有後面橡筋, 前面冇呀! 最soft係merries, 而且前後都有橡筋, size亦同goon差不多大, 價錢亦最平! 所以我覺得merries最好! :mrgreen:

我以前通常o係卓悅買, 亦試過上birth門市買, 不過卓悅&birth門市成日冇貨, 所以我近排轉o左去bb boom買, 因為我o係沙田返工, 所以火炭近我呀!

原文章由 ling512 於 08-1-26 18:58 發表

咁你係未隻隻都試過阿.? 咁你次次都係去果度買嘎.?定係訂嘎.?

洋房

我想知道花王 MERRIES - 初生嬰兒紙尿片好嗎?
thank

複式洋房

原文章由 cherriemama 於 08-1-26 21:01 發表
我3隻都試過, 3隻都好用好乾爽! 公仔最靚係winnie the pooh, 但size最細, 而且中碼以上特別貴! 最薄係goon, size亦夠大, 但只有後面橡筋, 前面冇呀! 最soft係merries, 而且前後都有橡筋, size亦同goon差不多大, 價錢 ...

哈哈..我頭先都好好彩係卓悅買佐包Goon阿..我唸住試下先.
不過聽你咁講.我都會買包merries試下..不過卓悅無..
我住旺角嘎..所以下次都要特登去火炭買嚕..!

大宅

http://www.bnm.com.hk/

首頁

尾頁

跳至