自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買暖d既冷衫 , help!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

如果男裝的話我知先施有,一件背心最平都要hk$1,500。

原文章由 嵐嵐媽咪 於 08-1-26 16:56 發表
想買暖d既冷衫 , help!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我早排見uny(前名)有,d款都ok !

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

想搵專門店, 我知有幾間
一間叫pearl & cashmere, 文華酒店有, 女裝d款......okok啦, 男裝就普通d
一間叫zume, 難得有童裝賣(仲有寶藍色返學冷衫果下勁!), 唔知sale完未呢, 可考慮買大一個碼下次著, 好前年買過好似半價左$400, 中環同tst都有童裝, 會展果間無
一間叫himalaya, 上幾個星期去過機場新terminal果間, 大減價, 大披肩做4折非常咁抵, 佢話中港城有shop不過唔同名wor......
其他時裝店如max & co, monaco, calvin klein等等我都見過, 不過果d唔係成日有貨架

原文章由 穎穎媽咪 於 08-1-26 07:35 PM 發表
我早排見uny(前名)有,d款都ok !

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

細佬我鐘意 vivian cashmere

首頁

尾頁

跳至