自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

永遠懷念你
ops:" /> ops:" /> ops:" />

[ 本文章最後由 doryee 於 08-1-26 19:51 編輯 ]
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

伯爵府

我都好懷念佢,我記得佢走果時我只得12歲,已經識得為佢走而哭.....

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

佢走左之後我一聽"海闊天空"就會喊
原文章由 m琳琳 於 08-1-26 19:47 發表
我都好懷念佢,我記得佢走果時我只得12歲,已經識得為佢走而哭.....
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

珍珠宮

畀面勳章

是"駒"呀....

佢走的時候我正是F.5畢業....,可惜是從沒看過他的CONCERT!!!! 他是我唯一的偶像!!
永遠懷念!!!

[ 本文章最後由 arale1668 於 08-1-26 19:51 編輯 ]

伯爵府

畀面勳章

我都好懷念佢,希望佢o係天家過得開心啦...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔經唔覺就15年啦~~
佢離開既時候我好細個得7歲.....但係果時成日同d表弟一齊扮Beyond唱歌....佢d歌真係好好聽架:cry: :cry:

[ 本文章最後由 maggie0043 於 08-1-26 19:56 編輯 ]

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

THX
我睇過佢演唱會,我仲好記得佢講過一句說話"今晚我地無請特別嘉賓,因為你地就係我地既特喇嘉賓"聽完好感動

原文章由 arale1668 於 08-1-26 19:49 發表
是"駒"呀....

佢走的時候我正是F.5畢業....,可惜是從沒看過他的CONCERT!!!! 他是我唯一的偶像!!
永遠懷念!!!

男爵府

我最愛聽'海闊天空'..'真的愛你'...'喜歡你'

:-( :-(

珍珠宮

男爵府

畀面勳章

睇完無線個特輯, :-( 好掛住家駒呀~ 好懷念以前的BEYOND, 每一首歌都好有共鳴! 每一個演唱會我和好朋友都會撲飛去睇, 一場...兩場仲要買最貴的飛. 每隻黑膠碟...CD 我都會去搶購...

伯爵府

我都係每次聽海闊天空

大宅

好媽媽勳章

我覺得"海闊天空"無人唱得好聽過佢:-|
快樂可人兒
:-DResults:

禁止訪問

水晶宮

佢走嘅時候我剛畢業出嚟做嘢,正想等佢開concert儲錢買飛...........但等唔到,遺憾終生。到三子開concert我都無去睇,因為家駒己不在,無意思。

但睇完特輯後,三子再開concert我會睇囉,首首我都識唱,我餓歌己經餓咗好耐la

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問知否邊度可以重溫?

大宅

BEYOND 1993 我哋呀! Unplugged 演唱會(海闊天空)

由即日起, 超級撒雅人7及大臭B爸爸正式至"親子王國", 簡稱"BK", 退隱江湖, 除了將昔日大部份自己所發表的文章刪除外, 並且不再發表新文章及新回應........

在這裡, 小弟感謝一切"BK"的好友, 他們的回應支持, 雖然捨不得離開, 但這是我唯一選擇的路徑.......

男爵府

家駒我會永遠懷念你:cry: :cry: :cry:

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

好好睇呀

首頁

尾頁

跳至