夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

奶奶話我老公既家姐個心抱, 佢大左肚, 佢係大陸人, 姑奶想出來香港生, 問我老公比地方佢地兩個住, 佢答應左,住我屋企.

好唔想呀....

己經多左個奶奶, 仲要多2個人, 放工番來, 跟本都唔想係屋企.

禁止訪問

男爵府

原文章由 Michelle888 於 08-1-26 19:26 發表
奶奶話我老公既家姐個心抱, 佢大左肚, 佢係大陸人, 姑奶想出來香港生, 問我老公比地方佢地兩個住, 佢答應左,住我屋企.

好唔想呀....

己經多左個奶奶, 仲要多2個人, 放工番來, 跟本都唔想係屋企. ...

又係大陸人
你99開到口..又唔可以SAY NO, 不過我覺得你往後日子會有好多麻煩.

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 木馬 於 08-1-26 12:48 發表

佢係姑9新抱, 做咩唔去姑9屋企生仔, 佢自己新抱都唔要, 你做乜要做埋人地99果份呀? 擺明俾佢知唔鐘意佢黎你屋企坐月, 俾埋臉口佢睇, 俾說話佢聽囉, C6 & 99又點姐:tongue: , 天王都無面俾~
...

咪就係,自己新抱又話冇辦法je..人地新抱wor..做咩唔reject佢..
提醒埋你,d大6人唔知手腳乾唔乾淨..就算手腳乾淨..
好多大6人都好鬼污'joe'...又好鬼懶ga....

大宅

妳姑拉都得架喇,自己唔擺,就擺
人哋屋企,比著我,我都唔想返歸,
最驚佢哋生完,有乜覆診,又要間
唔中又係妳哋到打個白鴿轉咋
我諗如果可以嘅話,妳最好同妳99
先小人後君子,佢哋生完之後,唔
可以再嚟住過

別墅

好難頂,你老公又會唔問你意見?
http://hk.myblog.yahoo.com/cherry1213lee

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔好玩la叫佢地.
嗰個係老公家姐個新抱又唔係你新抱.
要坐月既就去番老公家姐屋企.

大宅

to: michelle888,

我情況同你一樣, 不過係99個外甥女(即c6個表妹), 佢又話意外有左(因佢大仔已十歲), 又係走落來香港生, 個賤人99話同c6講叫佢來我地屋企住...

我立刻拒絕佢, 我話我這些香港大肚婆(因我也有左)最憎佢地這些大陸大肚婆, 落來香港生, 霸晒我地的資源, 又dirty, 叫佢諗到唔好諗....

複式洋房

原文章由 tokwawan 於 08-1-26 23:34 發表
to: michelle888,

我情況同你一樣, 不過係99個外甥女(即c6個表妹), 佢又話意外有左(因佢大仔已十歲), 又係走落來香港生, 個賤人99話同c6講叫佢來我地屋企住...

我立刻拒絕佢, 我話我這些香港大肚婆(因我也有左)最 ...

未講, 我姑奶都係大陸人, 佢同埋心抱會在生時, 一齊住我屋企. 有時唔係唔想做好人, 其實掉番轉, 我話搵2個人, 住佢地食佢地, 個零月, 要佢地工人服待埋我埋, 佢地又會點呢?

大宅

不如拿二千蚊出黎幫佢係東堤租間房住個幾月囉?

大宅

點解你唔反抗呀?幾大都要反抗,就算要同c6嘈都要say no,d大6女人好"烏租" ga

大宅

原文章由 Michelle888 於 08-1-27 10:41 發表

未講, 我姑奶都係大陸人, 佢同埋心抱會在生時, 一齊住我屋企. 有時唔係唔想做好人, 其實掉番轉, 我話搵2個人, 住佢地食佢地, 個零月, 要佢地工人服待埋我埋, 佢地又會點呢? ...

你千其唔好唸住難開口就答應比佢地黎住呀,你咁ga性格,個2個大6女人黎到實樣樣都老點你ga,而且真係好唔方便ga,佢地又唔識衛生,剩係痾尿都痾到成廁所都係 (係d公廁見唔少)

珍珠宮

係呀, 同埋大陸女人好興係屋企除左上衣, 乜都唔著!! (因為我老公個弟婦就係咁!!)
即使出街, 都興著住條薄到唔薄, 透晒光既大肚裙, 然後仲要係咁拿高比坐對面的男人睇!!
仲有, 唔好以為天寒地凍就唔會露, 上年新年一樣照露, 著件超闊領衫, 成日烏底身, 基本上由胸到肚臍都望到晒! 仲要有男人係前面先咁做(全場都係親戚, 唔知露黎勾引邊個呢?)

d大陸女人咁鐘意露, 擺一個係屋企都嫌多, 仲要2個?
到時真係要睇實你老公呀!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 小寶貝兒 於 08-1-27 13:03 發表
係呀, 同埋大陸女人好興係屋企除左上衣, 乜都唔著!! (因為我老公個弟婦就係咁!!)
即使出街, 都興著住條薄到唔薄, 透晒光既大肚裙, 然後仲要係咁拿高比坐對面的男人睇!!
仲有, 唔好以為天寒地凍就唔會露, 上年新年一 ...

甘得人驚 佢做盛行架?

男爵府

一於先扮剛有左, 之後話作小產, 唔可以2個一齊, 過左骨就話食炸糊. 玩死佢地.
:;pppp:

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

痴Q線!!死人冧樓你都唔好應承呀!!!話Q之你99鬧你or發癲啦!
老公應承左咁又點呀?我唔應承喎家陣!個屋企我都有份個喎,你家陣當我死架?!

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

點都要say no呀
大6女人咁"乾淨"佢黎到一定想死呀
仲要係兩個咁多
佢地落得黎香港生就應該預左無地方住先得ga
下下靠人咁都得
咁有錢落黎生仔,大口氣d租香格里拉住,唔好寄人籬下
唔係大6人我地香港大肚婆會搞到要訓走廊

首頁