影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

真係想唔到有人吹呢套戲好睇,我好肯定話佢好的影評人一定收左好大舊錢.

*****5粒爆燈戲,超爛片王,我叫做好有耐性都係睇到佢地係地鐵隧道比怪物咬就已經頭痛.

6:00開場入場人數9人,開場5分鍾後面個男人同個女人已經出粗口,話做咩閃來閃去,做左15分鍾坐前面3人家庭就由前坐到後,過左2分鍾個爸爸企起身拖埋老婆同仔走人.

唔夠20分鍾我開始頭痛,講粗口個女人突然起身叫走一路行已經嘔左出來,我見頭開始痛又咁臭驚一下到我嘔就拉老公走,成間戲院得返2個人,如果佢地睇得埋我真係送個大獎過佢地先得.

前日我朋友話佢同女朋友食完飯見有時間就去睇呢套戲,點知睇左一陣女朋友又嘔又暈即刻由旺角飛的返將軍澳休息.

大家一定要記住呢套戲.....真係會死人架...仲話最新手法拍攝添,其實就係搖來搖去.

*《末世凶煞》(Cloverfield)*
<br><br>

大宅

回覆 #1 chinatea 的文章

:lol :lol :lol

very funny!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 BoBoCute 於 08-1-26 21:19 發表
:lol :lol :lol

very funny!

我都係睇影評話佢6日開畫勁收5000萬,我去到戲院睇到佢細細隻字寫"最新手法拍攝已經叫停都係唔睇啦....點知佢手快快買左票110.-衰過玩完過山車+海盜船連跳樓機...:tongue:
<br><br>

子爵府

我睇左唔夠一半, 個頭已經好痛, 結局都唔知點, 無理頭, 真係未見過咁差既戲, 唔怪得咁少人睇.

水晶宮

原文章由 rclamlam 於 08-1-26 21:42 發表
我睇左唔夠一半, 個頭已經好痛, 結局都唔知點, 無理頭, 真係未見過咁差既戲, 唔怪得咁少人睇.

我今日一來衰好奇,個朋友講睇左一陣就狂嘔,嘔到胃痛,我話邊有咁恐怖呀...死唔信有套咁垃圾戲仲影評話好先衰呀,有冇得伸請回水呢?
<br><br>

琥珀宮

好彩我唔「浪」得既啫,以前睇少少黃家衛套《重慶森林》都睇到頂唔順。:tongue: 影評有時真係信唔過,都係信口碑好,觀眾既眼光較雪亮。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

tea 姐,

我要去睇先得, 嘔晒d 肥膏出黎都唔錯!!

[ 本文章最後由 mclam 於 08-1-26 23:33 編輯 ]
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

係咪同以前套Blair Witch Project 一樣o甘呀? 係就該燴!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

唉....最怕...

水晶宮

原文章由 SandyKL 於 08-1-26 23:13 發表
好彩我唔「浪」得既啫,以前睇少少黃家衛套《重慶森林》都睇到頂唔順。:tongue: 影評有時真係信唔過,都係信口碑好,觀眾既眼光較雪亮。

sandy呢套衰戲,衰過重慶,衰過習作9千陪,mc你唔好以為會嘔肥膏,而係先會頭痛眼痛,頸痛之後就開始來料啦.....

今日我經過戲院竟然仲有十個8個唔知情下買左票...又多幾個嘔啦.:-|

我老公話尋晚一訓就開始轉轉轉喎..撞鬼勁過落降頭.
<br><br>

水晶宮

原文章由 marky 於 08-1-27 09:14 發表
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
http://hk.movies.yahoo.com/080101/345/2m9ow.html

末世「謎災」摧毀全城

一夜之間,紐約滅亡。在毫無預 ...

直情呢d劇情你跟本睇唔到,本來初初以為開頭係咁,點知東一段西一段唔只搖同轉,而係好閃,嘔就係因為戲院黑,咁銀幕光得來不停閃d人就開始心口悶就嘔law.

我睇左5分鍾已經合埋眼睇對白算啦,但d光都係咁閃,只係突然好大聲好似地震咁就睇下啦,本來呢一段正常返就應該好好睇,突然個自由神像頭飛落來,應該幾緊張,就算係怪獸當異形睇者,點知閃到辛苦,真係全世界比呢班鬼佬呃左錢啦.
<br><br>

琥珀宮

中國茶姑娘:

仲恐怖過佢本身套戲。

原文章由 chinatea 於 08-1-27 21:23 發表

sandy呢套衰戲,衰過重慶,衰過習作9千陪,mc你唔好以為會嘔肥膏,而係先會頭痛眼痛,頸痛之後就開始來料啦.....

今日我經過戲院竟然仲有十個8個唔知情下買左票...又多幾個嘔啦.:-|

我老公話尋晚一訓就開始轉轉轉喎.. ...

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

嘩......咁恐怖....?!
個戲院D阿姐真係多得佢唔少... 場場戲都嘔到D地方咁污糟....
Childhood is journey, not a race.

珍珠宮

環保接龍勳章

我上星期聽收音機, 主持人eric睇o左, 佢話如果本身有心臟病, 血壓高/低, 孕婦都不宜睇, 而佢自己就睇晒全場, 仲話幾好睇
我諗後生仔身體好d,唔會嘔

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

水晶宮

原文章由 gracelam 於 08-1-28 09:43 發表
我上星期聽收音機, 主持人eric睇o左, 佢話如果本身有心臟病, 血壓高/低, 孕婦都不宜睇, 而佢自己就睇晒全場, 仲話幾好睇
我諗後生仔身體好d,唔會嘔 ...

咁唔只得佢一個冇事,都有人話睇哂呀...不過全套戲劇情就唔多清楚講咩,佢只知套戲個男主似超人,為左去救一夜情女友由第層樓行上頂爬過對面層樓救女友,個錄影機就好長壽架,舊電可以錄一日一夜唔停都得,仲唔爛架,我都想知咩牌子呀,個避震差左小小但用電量好呀.
<br><br>

大宅

好媽媽勳章

我個friend仲叫我去睇, 好彩無聽佢講

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至