親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

cny 會去orland 玩.

有無人去過, 比d 料我.

佢地話天氣平均17度, 帶咩衫好

複式洋房

原文章由 MomMom 於 08-1-26 22:04 發表
cny 會去orland 玩.

有無人去過, 比d 料我.

佢地話天氣平均17度, 帶咩衫好

Pls note the following with thanks.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1265725&extra=page%3D9

侯爵府

iberia,

thanks. 我 post 左d 問題係個邊, 麻煩你去答一答我啦. thanks.

原文章由 iberia 於 08-1-27 09:03 發表

Pls note the following with thanks.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1265725&extra=page%3D9

大宅

我記得我幾年前去過Orland,玩左7日6夜,當然未有兩個囡囡,所以無租車,只在廸士尼酒店入面住,當時係12月,天氣都唔冷,但係都游唔到水,個時我落左New York, 再轉機去Orland, 再去埋Las Vegas,足足玩左22日先返HK.

侯爵府

thanks bobo1, long time no see, 記5記得我

原文章由 BoBo1 於 08-1-28 10:09 發表
我記得我幾年前去過Orland,玩左7日6夜,當然未有兩個囡囡,所以無租車,只在廸士尼酒店入面住,當時係12月,天氣都唔冷,但係都游唔到水,個時我落左New York, 再轉機去Orland, 再去埋Las Vegas,足足玩左22日先返HK. ...

首頁

尾頁

跳至