跳至

首頁

尾頁

禁止發言

大宅

我想我不會啦!出生後後看得更清楚。:D

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我會.祖兒我哋一齊搜集吓有咩好醫生??記得我話上次照個bb.我到宜家都好擔心bb個咀仔.同埋我連仔定女都未知.我有個朋友佢睇開一個婦產科喺元朗.話24-28照3d好似七百.不過未問detail嘢.同埋上次有bk媽媽介紹嗰個葵芳醫生$680.
爆愛車縫作

禁止發言

回覆 #3 蜜棗 的文章

別墅

巫少慈d人好似話照得幾細心啵.... 唔知佢full唔full 呢?

大宅

原文章由 katekei 於 08-1-26 22:51 發表
巫少慈d人好似話照得幾細心啵.... 唔知佢full唔full 呢?

我會book巫醫生同一間醫務所叫林醫生,都係女醫生,我會下星期book3月中照4d睇 bb呀?

別墅

原文章由 小QB 於 08-1-26 11:04 PM 發表

我會book巫醫生同一間醫務所叫林醫生,都係女醫生,我會下星期book3月中照4d睇 bb呀?

我想問巫醫生照一次幾多錢到...

子爵府

回覆 #4 祖兒豬 的文章

係呀!!係陸加寧!!我咪就係前幾日打去問.不過個姑娘講到鬼咁敷衍.我未問完收線.乜佢個朵咁架??/好采冇BOOK佢.
你提供的好詳細.你話
龔羽一醫生:
地址:佐敦彌敦道238號18/F1801室(恆豐隔離)
電話:2770 0337
$680 包4D 相10張左右 DVD1隻 同一本相簿
(如要BOOK呢個醫生要快~大概早3-4個星期~佢好full booking架~)

同一本相簿~係咩相簿嚟架!!
爆愛車縫作

伯爵府

黃樹邦醫生,應該唔止$500,我大伯老婆早幾個月去好似要$700~
陸加寧,真係唔掂,見$開眼,又串,千期唔好去~
龔羽一,聽人講本相簿用嚟裝4d相,男仔藍色,女仔粉紅色~
巫少慈同張智,聽人講都好好~
呢d都係我8番嚟

[ 本文章最後由 米奇BB 於 08-1-29 02:26 編輯 ]

禁止發言

複式洋房

我有個friend介紹喺旺角中心901室,醫生叫咩就唔知,聽聞$300~$400左右,唔知有冇人聽過呢?好冇?

禁止發言

回覆 #8 蜜棗 的文章

禁止發言

回覆 #11 Yuki_licenza 的文章

子爵府

回覆 #2 祖兒豬 的文章

咁你打去BOOK未??
爆愛車縫作

複式洋房

原文章由 祖兒豬 於 08-1-27 16:50 發表
$300-$400咁平??會唔會唔係4D黎架?

我都唔知 ,不過我都打算book龔羽一,聽你嘅講到好吸引。

大宅

據我所知,龔羽一價錢係1,000
都係打去問清楚好D.

複式洋房

回覆 #1 ZitaTai 的文章

我剛剛打去約咗龔羽一28/3照,$1000包15-16張相,l本相簿,l隻DVD

禁止發言

回覆 #14 蜜棗 的文章

禁止發言

大宅

原文章由 祖兒豬 於 08-1-26 16:42 發表
我見好多網上既媽咪都會26-28週去搵私家醫生照4D,睇下BB個樣,不過聽聞都要$600-$1000,仲要早2-3個星期BOOK定,我宜家心大心細,唔知有無必要,各位姐妹你地會唔會呀? ...

我一定會架!清楚D嘛,留個紀念,比BB大過睇返~

首頁

尾頁

跳至