跳至

首頁

尾頁

大宅

哈哈~~~我就好懷念...特別係懷念個b係肚裏面踢黎踢去既感覺:lol ....而且大肚係多人錫d...好warm架....
但係我個朋友話一d都唔懷念...因為個肚好重...好辛苦, 成日訓唔到喎 ....咁你地呢?

子爵府

我都冇懷念喎, 而家見到個仔重開心啦!!

別墅

睛靈勳章

我懷念以前的自由,宜家冇嗮时间!
原文章由 lenny1130 於 08-1-26 23:58 發表
哈哈~~~我就好懷念...特別係懷念個b係肚裏面踢黎踢去既感覺:lol ....而且大肚係多人錫d...好warm架....
但係我個朋友話一d都唔懷念...因為個肚好重...好辛苦, 成日訓唔到喎 ....咁你地呢? ...

大宅

原文章由 lenny1130 於 08-1-26 23:58 發表
但係我個朋友話一d都唔懷念...因為個肚好重...好辛苦, 成日訓唔到喎 ....咁你地呢? ...

我都好懷念呀~~需然好辛苦,但係係一個好好既回憶!
而家BB出左世又係另一個階段,我會好好珍惜BB成長既過程!

男爵府

初初未生...我都會覺得自己會好懷念ka
但係生左...又唔係喎..
係有d掛住low
不過講真...生完咁耐...都未得閒過
唔係睇到你呢個topic
我都醒唔起

大宅

無錯...係一個好好既回憶...一世人都無幾多次大肚....當然bb出咗世係另一種開心...嘻~~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

無懷念..因為成日都要去醫院check up,好麻煩..同埋大肚,即係要生la...我覺得好痛呀:-(..唔想諗返有幾痛...

複式洋房

回覆 #7 lenny1130 的文章

我都好懷念大肚時佢係肚裏面踢踢既日子,好似比緊反應我咁。哈哈
不過,而家見到bb一日一日長大,每日都有新奇野,又比大肚時精彩

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實講真真係好懷念架 雖然真係幾辛苦
好多野都唔做得 但係真係好開心架

複式洋房

我有時都幾懷念吓既,個感覺好似好多人尊重咁!
不過而家個身體終於屬於自己,食野唔駛咁多顧忌!

侯爵府

好媽媽勳章

我唔懷念喇,生左3件,夠喇夠喇...哈哈哈~~~
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

別墅

好媽媽勳章

我就都有懷念小B在肚內的日子, 諗返佢點踢我的日子, 諗返週圍去的日子. 有時仲會想像小B如果仲係我個肚度, 唔知佢仲有無空間遊水呢??

洋房

囡囡出咗世,睇住佢一日一日長大好安慰,係另一種心情,但係仍然有懷念大肚的日子,那份盼望,那份期待BB出世,真的很特別!
歡迎参觀蝦米媽咪嘅blog -- 小婦人日記
http://hk.myblog.yahoo.com/Tabo-KCW

大宅

我怀念我未大肚前嘅身形多d, 因為而家好肥.
不過, 都怀念大肚果陣可以周圍去, 而家...無老公係身邊, 我都難同囡囡出街.自己出去又唔得, 要隨時返來喂奶.
希望囡囡快d大果, 可以拖佢出街街.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 zoe98chan 於 08-1-28 12:36 發表
我怀念我未大肚前嘅身形多d, 因為而家好肥.
不過, 都怀念大肚果陣可以周圍去, 而家...無老公係身邊, 我都難同囡囡出街.自己出去又唔得, 要隨時返來喂奶.
希望囡囡快d大果, 可以拖佢出街街. ...

me2.. :-P

複式洋房

我好懷念以前自由自在o既日子
原文章由 我愛Corina 於 08-1-29 04:29 發表

me2.. :-P

別墅

我覺得現在揍bb好累好辛苦
可是我都不懷念大肚的日子
因為無咩靚衫著
出街又不方便
重點是我看到我的女女我比較開心

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都懷念大肚日子呀~~因為仔仔成日o係我肚狂錫..好得意...加上我陀住佢都唔覺辛苦..同圍行都得..好輕型tim

首頁

尾頁

跳至