婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我忍唔住了.................你去食c吧...................................................:angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire:

大宅

me too.

大宅

原文章由 牛津 於 08-1-27 00:27 發表
我忍唔住了.................你去食c吧...................................................:an ...
我要再講多次發洩一下:angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::@:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

複式洋房

我淨係想講:

咁多人死又唔見你去死

大宅

原文章由 舞秋月 於 08-1-27 00:51 發表
我淨係想講:

咁多人死又唔見你去死

好句好句

別墅

原文章由 牛津 於 08-1-27 02:11 AM 發表
我要再講多次發洩一下:ang ...

我即頭感覺到有火葯味丫……都幾大仇口喎?? 不過我都會支持…繼續發洩吧!
http://hk.myblog.yahoo.com/cherry1213lee

大宅

我都吾忍la.........食c吧!!!!!
你吾洗唸住叫我去政府生,吾使錢,吾使錢!
我老公同我媽我爸都好鍚我支持我去私家生.
我有錢比呀,你吹咩

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

咩事... 大家都咁火呀

伯爵府

畀面勳章

原文章由 yinmelody 於 08-1-27 01:24 PM 發表
咩事... 大家都咁火呀

對住個99好難冇火o既...唔洗點火個火頭自己都會起...

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係點解咁多人死唔見你死?!
你個PK快Q d去歸西啦!!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 moniqueee 於 08-1-27 14:37 發表

對住個99好難冇火o既...唔洗點火個火頭自己都會起...

好彩我唔係日日見......如果唔係......都會好似你地咁

大宅

我一年見佢幾次炸, 都頂佢唔順

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 牛津 於 08-1-28 12:59 AM 發表
我一年見佢幾次炸, 都頂佢唔順

嘩!!!! 一年見幾次你都已經 成咁
睇黎你99都幾極品!
我呢d日日見到佢既,真係 到想殺人!

[ 本文章最後由 晞玥 於 08-1-28 01:23 編輯 ]

伯爵府

畀面勳章

原文章由 yinmelody 於 08-1-28 12:43 AM 發表

好彩我唔係日日見......如果唔係......都會好似你地咁

其實我都唔係日日對住佢..反而係我老公日日對住我呀媽,,,:lol因為我有左我都"詐"實o係自己屋企唔肯走... 死都唔要日日對住佢呀媽(我而家連嗌佢都唔想)

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都要發洩一下
虧你講得出200個奶奶都無一個好似你咁好, 你個腦咩做架?! 又話o係街市聽到有新抱數99, 如果係你一定好傷心, 唔該你檢討下自己先啦
都未見過人好似你咁唔知羞, 成日以為自己好受歡迎, 我話個friend放假無人陪, 你竟然夠膽死話早知一齊去旅行, 你係咪痴架??!! 俾d親戚朋友背後講壞話又唔知, 我都鄧你羞呀:tongue:
一日到黑淨係識去打牌, 老公都唔理, 62費事你煩, 寧願自己一個人寂寂寞寞呀, 做人老婆做成咁你都算失敗!!!

大宅

佢點衰先,...................
我不是任你處置
專借吾還

超級版主

原文章由 moniqueee 於 08-1-28 10:11 發表

其實我都唔係日日對住佢..反而係我老公日日對住我呀媽,,,:lol因為我有左我都"詐"實o係自己屋企唔肯走... 死都唔要日日對住佢呀媽(我而家連嗌佢都唔想) ...
小心動左胎氣呀......用下公仔.代表d好啦

伯爵府

畀面勳章

原文章由 yinmelody 於 08-1-28 09:45 PM 發表
小心動左胎氣呀......用下公仔.代表d好啦

bb o係我個肚到咁多個月我都成日上黎bk度睇人鬧人d99..自己又右把口..我諗bb而家未出世都已經比我呢個媽媽渲染左...呢d係....胎教:lol :lol

首頁

尾頁

跳至