跳至

首頁

尾頁

大宅

阿Be鬼c嘈, 又大喊! C6去抱佢,仲喊勁D, 好似三幾個月時候喊法! 原來阿Be唔認得爸爸 佢帶咗眼鏡
承軒軒

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 CTjunior 於 08-1-27 00:46 發表
阿Be鬼c嘈, 又大喊! C6去抱佢,仲喊勁D, 好似三幾個月時候喊法! 原來阿Be唔認得爸爸 佢帶咗眼鏡

有時我洗完頭用大毛巾包住個頭去抱Dickson豬時,佢都唔係好認得我架,不過我會同佢講下野,等佢認下我把
聲先,先抱起佢囉

大宅

間房冇開燈, 阿Be一喊C6即刻入房抱佢, 個樣成個機械人, 阿Be唔驚, 唔叫我救先出奇
承軒軒

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 CTjunior 於 08-1-27 01:05 發表
間房冇開燈, 阿Be一喊C6即刻入房抱佢, 個樣成個機械人, 阿Be唔驚, 唔叫我救先出奇

:lol :lol :lol :lol :lol

子爵府

咁妳當時係咪即刻抱返呀BE ,係咪即刻收聲呢, 好有成功感哩

原文章由 CTjunior 於 08-1-27 00:46 發表

大宅

BB其實有時唔係認聲, 聞到陣熟悉o既氣味(即係你陣除) 時都唔會喊o既喎
我龍豬仔瞓瞓下覺喊醒時, 對眼都仲未開, 爸爸抱佢, 佢就繼續喊, 我抱佢時, 佢真係唔使開眼就知係我, 就即刻唔喊喎...
所以我覺得應該唔係認樣囉...

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 CTjunior 於 08-1-27 01:05 發表

咁要用曼佳美嘞------> 關燈/ 開燈

子爵府

原文章由 EMILYYWN 於 08-1-27 01:56 發表
咁妳當時係咪即刻抱返呀BE ,係咪即刻收聲呢, 好有成功感哩

呢d成功感, 我晚晚都有!

子爵府

唔係留返俾妳HONEY用咩

原文章由 醜樣豬 於 08-1-27 11:37 發表

子爵府

妳老公咪好淒涼囉

原文章由 高比 於 08-1-27 11:42 發表

呢d成功感, 我晚晚都有!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 EMILYYWN 於 08-1-27 14:56 發表
妳老公咪好淒涼囉

但有D老公又會覺得甩難:-x

王國長老

原文章由 EMILYYWN 於 08-1-27 14:56 發表
唔係留返俾妳HONEY用咩

留番比你今晚用

大宅

Hello!

我冇去抱阿Be! 大安主義响到上BK. c6攪唔掂阿Be, 抱出廳求救! 何只有成功感, 幾有power呀!

原文章由 EMILYYWN 於 08-1-27 01:56 發表
承軒軒

大宅

咁都得! 好鬼c攪嘢!

原文章由 醜樣豬 於 08-1-27 11:37 發表

承軒軒

大宅

係咪越黎越覺得自己重要呢?
原文章由 CTjunior 於 08-1-27 23:11 發表
Hello!

我冇去抱阿Be! 大安主義响到上BK. c6攪唔掂阿Be, 抱出廳求救! 何只有成功感, 幾有power呀!

首頁

尾頁

跳至