跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我買左d註明係防滑既襪 (有一點點白色膠粒係底), 不過穿左都係會滑到, 因為我home地板係高溫尊, 不是木地板 or 地氈, 我差不多舖晒膠地墊係home, 除左d開門位, 因為舖左開唔到門, 原因阿女係home又唔中意著出街既鞋。

不過仍然覺得個女對腳好凍, 有咩地腳仔/襪仔係軟身而又唔會滑倒架??

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

BB既手腳係咁架....個身幾暖都好..同佢著厚既SOCK都好..一樣係咁凍冰冰...我比阿B著JACK&LILY既軟皮鞋仔...佢而家識企晌身咪比佢著...唔係遲D又唔岩..跣唔跣就唔知.不過我地下鋪左膠墊...我又唔會比佢離開呢個範圍架...小心D就得....
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

別墅

著baby leg + 襪仔

原文章由 anita_yps 於 08-1-27 17:31 發表
我買左d註明係防滑既襪 (有一點點白色膠粒係底), 不過穿左都係會滑到, 因為我home地板係高溫尊, 不是木地板 or 地氈, 我差不多舖晒膠地墊係home, 除左d開門位, 因為舖左開唔到門, 原因阿女係home又唔中意著出街既鞋 ...
教導孩童, 使他走當行的路, 就是到老也不偏離.
天下間沒有教不會的孩子, 只有不會教的父母!

男爵府

我個仔已經比我訓練到係屋企唔駛著襪, 就算凍都係, 因為佢個身夠暖, 手夠暖已經OK喇, 我都係買左J&L鞋仔, 但唔會係屋企著, 我要比佢知道係屋企係唔駛著鞋, 等佢大個D就可能會買D得意O既拖鞋仔比佢著, SO FAR到依傢佢又無凍親, 我覺得OK喎

大宅

我買左D"邦"帶嘅毛毛鞋比阿囡系屋企著,鞋底好似出街果種底,但成對都系粉紅色毛毛,阿囡好中意著.

別墅

係屋企會著sock加對鞋 (mother care買,好舒服)

翡翠宮

光脫脫冇著任何野.

大宅

著baby leg + 襪仔 + J&L 鞋

首頁

尾頁

跳至