嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

口水肩邊度平靚正~ ~

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 titankaine 於 08-1-27 18:12 發表
口水肩邊度平靚正~ ~

Shamshuipo Cheung Sha Wan Road有D賣細路仔衫既SHOP, 口水肩一打打咁買, 好平架.

男爵府

我係花園街d車仔檔買
成個檔都係可以自己慢慢揀

原文章由 Teresa 於 08-1-27 18:45 發表

Shamshuipo Cheung Sha Wan Road有D賣細路仔衫既SHOP, 口水肩一打打咁買, 好平架.
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我見都好多都10蚊條~
有膠底果d好貴~

男爵府

我O係太原街買,防水膠底O既,大大塊,質地柔軟8元. 另外灣仔近修頓有賣美國牌子的, 50元4條, 圖案靓D同埋有3層防水.

民房

我都係係花園街買..
好多唔同ge公仔..好可愛
10蚊條

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Carters / Baby Gap 三層防水口水肩,有超過90多款

有 Carters / Baby Gap 三層防水口水肩,超過90多款

http://momoshop.shopping.ttyy.net/
我囝囝叫 "小梓駿"、囡囡叫 "小梓妍"

別墅

個SITE D口水肩幾靚喎
有冇媽咪幫襯過?

男爵府

請問你o係太原街邊檔買呀?修頓有賣美國牌子的, 50元4條---請問o係邊度?點解我未見過?

原文章由 smellycat 於 08-1-27 22:50 發表
我O係太原街買,防水膠底O既,大大塊,質地柔軟8元. 另外灣仔近修頓有賣美國牌子的, 50元4條, 圖案靓D同埋有3層防水.

大宅

又真係幾多款同幾靚喎,真係有成百款口水肩 .....!!!!

原文章由 momoshop 於 08-1-28 01:05 發表
有 Carters / Baby Gap 三層防水口水肩,超過90多款

http://momoshop.shopping.ttyy.net/
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

複式洋房

我都有很多款CARTER’S的口水肩.$50/3個,三層防水,仲有紗巾,$30/10條.有興趣可以入我的相冊睇下:
仲包平郵ga,連車費都唔使俾,又唔使帶bb同人逼.
http://www.flickr.com/photos/mybaby2005/sets/72157603583921477/

[ 本文章最後由 CONNIE546 於 08-1-28 11:55 編輯 ]

男爵府

我這裡有carter's 口水肩及其他嬰兒 / 媽咪用品,歡迎參觀選購。
http://www.flickr.com/photos/ikyau

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 CONNIE546 於 08-1-28 11:47 發表
我都有很多款CARTER’S的口水肩.$50/3個,三層防水,仲有紗巾,$30/10條.有興趣可以入我的相冊睇下:
仲包平郵ga,連車費都唔使俾,又唔使帶bb同人逼.
http://www.flickr.com/photos/mybaby2005/sets/72157603583921477/ ...

紗巾係邊隻? 有冇相睇??

水晶宮

我係想平d~10蚊一條...
我一日已經最要換3條.....

男爵府

原文章由 happyvv 於 08-1-28 09:48 發表
請問你o係太原街邊檔買呀?修頓有賣美國牌子的, 50元4條---請問o係邊度?點解我未見過?

其實係O係灣仔街市頭, 即近尚翹峰, 有兩檔相連賣BB衫的,
我O係第2檔買. 50元4條CARTERS的O係波士頓餐廳後面.

複式洋房

花園街有很多款,可以慢慢選。

男爵府

換3條已經算少啦,我個仔半個鐘就可以濕3條啦

原文章由 titankaine 於 08-1-28 20:37 發表
我係想平d~10蚊一條...
我一日已經最要換3條.....

複式洋房

原文章由 happyvv 於 08-1-29 10:37 發表
換3條已經算少啦,我個仔半個鐘就可以濕3條啦

請問通常幾大開始要口水肩o架?

男爵府

無定架喎!濕就要換,如果唔係bb會唔舒服架,由其是而家咁凍既天氣

原文章由 wynwyn 於 08-1-29 12:21 發表

請問通常幾大開始要口水肩o架?

珍珠宮

原文章由 Teresa 於 08-1-27 18:45 發表

+ 近南昌街, 福華街有一間賣毛巾既shop.有底原價最平$6最貴都係$8花園街同款要$10....仲有GERBER毛巾仔賣$18有8 條但花園街賣$2X....我覺得係全港最平..

[ 本文章最後由 jojoplanet 於 08-1-29 12:50 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至