潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

呢兩個袋你地會揀邊個呀?
如果覺得都唔好, $8000樓下有咩袋好呀?
最好係可以上膊size大dd既, 如果係miu miu就更好~
唔該晒呀! 好想買個袋鼓勵下自己兼滿足下我既虛榮心呀!

[ 本文章最後由 paklok 於 08-1-27 13:43 編輯 ]
但求順利  

洋房

no.2 good d....

大宅

唔好介意, 我2個都唔鐘意, 好似好成熟咁, 如果 miumiu PLISSE BAG 好唔好? 張柏芝都拎個個款呢

侯爵府

原文章由 ballball411 於 08-1-27 21:51 發表
唔好介意, 我2個都唔鐘意, 好似好成熟咁, 如果 miumiu PLISSE BAG 好唔好? 張柏芝都拎個個款呢

係咪呢隻呀---->http://www.thebaglady.tv/2007/07/miu_miu_plisse.html
如果係幾錢倒呀? 有無d再plain d ga?
ths ths~

但求順利  

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得呢幾個幾靘

禁止訪問

大宅

唔好意思, 我都覺個2個袋好似女人咗d, 不如你睇吓呢個呀,
http://www.senoracartera.com/2007/11/celebrity-style-miu-miu-vitello-lux.html
係第2個topic話好似8仟多d, 幾靚架, 我都諗緊買唔買!!!!

大宅

2個都係舊款, 而且依家已經初春, 唔急既, 等一陣仲多新野啦, 而且8千有好多選擇啦!!

侯爵府

原文章由 小木偶媽咪 於 08-1-27 23:38 發表

我覺得呢幾個 ...

我鍾意第一個呀, 知唔知幾錢呀?
但求順利  

侯爵府

原文章由 EmiCheng 於 08-1-28 09:20 發表
唔好意思, 我都覺個2個袋好似女人咗d, 不如你睇吓呢個呀,
http://www.senoracartera.com/2007/11/celebrity-style-miu-miu-vitello-lux.html
係第2個topic話好似8仟多d, 幾靚架, 我都諗緊買唔買!!!! ...

呢個我都覺得靚, 但係我要上到膊好少會咁揹~
上膊佢好似好窄, 而且over 8000我唔考慮啦~
太貴啦~
但求順利  

侯爵府

原文章由 Melody_Che 於 08-1-28 10:19 發表
2個都係舊款, 而且依家已經初春, 唔急既, 等一陣仲多新野啦, 而且8千有好多選擇啦!!

其實想過年前買新袋啫, 我想買miu miu,
但係好似好多都over 8000,
如果新野通常會幾時返呀?
但求順利  

大宅

Miu Miu 最近有新袋返呀, 而且d新皮色好fresh, 好靚呀!!價錢同你依個差唔多咋! 快d去睇下啦!!

大宅

係呀, 佢而家d新袋d色好colorful , 桃紅,粉藍咁, 不過好似係手挽

侯爵府

唔怕老實講, 好少去呢d貴價地方買野,
有d驚會遭d sales白眼,
所以寧願上網買呀~
但求順利  

大宅

點會呀, 你係比錢買野, 緊係要享受下d servise 啦, 可埋你去 shop 到, 可以睇多d款, 又可以試上身, 怕咩, 唔駛驚喎

侯爵府

試上身更加唔敢,
唔知係咪自己自卑心重所以會咁,
我以前去gucci & LV買野,
d sales個樣都係衰衰咁架~
但求順利  

大宅

我一定去專門店買, 比甘多買野, 點解要上網買呀, 而且依家d sales好好多, 唔會有白眼架啦!! 間間都甘多大陸人, 佢你點都好過佢地個look啦!! 係未??

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

俾咁多錢買, 唔去專門店點得架~~
一陣上網買0左假野點算, or 未試過唔易襯點算呀~~
我本人就鐘意agnes b 啦~~

[ 本文章最後由 ankle 於 08-3-19 15:01 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至