夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日我同我99食lunch(99同住),佢問我係07年我同我老公少左嘈咬,我就答佢係因為我地少見面先至少嘈咬,跟住佢就唔出聲,我都唔知點解成日都因為d少事嘈咬!!

禁止訪問

別墅

要忍一世有無好辦法呀)))))))))00
原文章由 路過路過 於 08-1-27 20:34 發表
因女人好可憐,乜野都要忍,唔忍有事發生就係你錯,出面有锈太大,出面D乜都得,但2睇

禁止訪問

別墅

原文章由 吹吹水 於 08-1-27 22:06 發表
你有無本事改變佢,如無就要攺變自己,唔係3日一少嘈,5日一大嘈,定等另一個女人出現,我見唔少
唔係要你完全攺變,少少慢慢來,一淡砂糖一淡洋,你明 ...

我都明你講咩...我都係度改變更,,但係情緒真係好難控制!!

複式洋房

原文章由 SE880 於 08-1-27 22:43 發表

我都明你講咩...我都係度改變更,,但係情緒真係好難控制!!

好讚同你講ge呢句野.
我都好唔明,點解要女人去改變自己去就果男人!!?
所以話~相處係一門學問,必須要兩個人同心才可以家和萬事興.

複式洋房

原文章由 80999121 於 08-1-28 00:13 發表

好讚同你講ge呢句野.

我都係咁話 ...點解一定係一方就曬另一方
咁人都會有情水同脾氣....或者你可以等c6心情好d
坐低同佢傾下d辨法..吾好成日嘈交...
我同我bf都係架,之前一同佢嘈我搶佢d野佢就會打我隻手
打到我瘀曬咁
我又會打番佢整損佢咁..有时都會郁手郁腳...
攪到次次鬧完交我地都傷曬
之後我同佢講過 我地以後就算鬧交都好都吾可以郁手
之後我地嘈交 佢有時好嬲想郁手打落黎都冇打...佢真係有
改囉....等佢心情好d你地開心d ge時候拎出黎同佢講下囉..
通常呢d時候傾都會好d...... 我都係咁....:)

[ 本文章最後由 lovetki 於 08-1-28 02:01 編輯 ]

珍珠宮

我都覺得相處係門好高深既學問.....

如果兩個人一齊, 對住對方咩都睇唔過眼既話.....三日一小吵, 五日一大吵, 真係人都癲.......

原文章由 lovetki 於 08-1-28 02:00 發表

我都係咁話 ...點解一定係一方就曬另一方
咁人都會有情水同脾氣....或者你可以等c6心情好d
坐低同佢傾下d辨法..吾好成日嘈交...
我同我bf都係架,之前一同佢嘈我搶佢d野佢就會打我隻手
打到我瘀曬咁
我又會打番佢 ...
好好過每一天......

別墅

我同我老公行左十年結左婚一年多d,但係呢d問題成日都發生,我有諗過係唔係自己脾氣唔好,想過改已經好盡力我都有同我老公講過,火起上黎大家都好難收唉.....

原文章由 80999121 於 08-1-28 00:13 發表

好讚同你講ge呢句野.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至