跳至

首頁

尾頁

公爵府

晴晴的村屎哥哥/弟弟?

lee 個是晴晴:

[ 本文章最後由 Cammy3007 於 08-1-26 12:00 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-1-26 11:58 發表
晴晴的村屎哥哥/弟弟?
http://farm3.static.flickr.com/2131/2219338629_ea7b77964e.jpg?v=0

lee 個是晴晴:
http://farm3.static.flickr.com/2156/2174979487_de41de771f.jpg?v=0

你唔講我仲以為係晴晴呀!真係好似!

大宅

的確有帥呀 !
e, 咁快已經 "順其自然" 啤出第2件成品嘅?

大宅

原文章由 babycanny 於 08-1-26 12:04 發表

你唔講我仲以為係晴晴呀!真係好似!

咩唔係同一個 ? 我估佢同晴晴改髮型咋:lol, 甘美恨生仔啩

公爵府

原文章由 iamchingching 於 08-1-26 12:08 發表

咩唔係同一個 ? 我估佢同晴晴改髮型咋:lol, 甘美恨生仔啩

是我妹妹要我將晴晴的髮型改到好像daddy一樣:lol

大宅

如果真係有得選, 你係唔係都想生過細佬俾晴晴妹妹呢?

大宅

點解今早咁靜嘅? 唔係下晝同星期日先至無人?

大宅

3孖胎ar?? 哈哈

大宅

原文章由 junejune123 於 08-1-26 12:40 發表
3孖胎ar?? 哈哈

唔係好明點解會3孖胎 ? 莫非甘美你......

大宅

唔好意思, 借甘美呢個post, 想問下June,

June,

你請咗工人, 返工未? 裝cam有無進展呀, 我可以再俾d意見, 不如你開番個post傾下計, 不過我1點就收工(其實成朝都無點做野 ), 要遲d先覆你

大宅

咁似樣, 妳話係咪3胞胎啦?? 不過, 2個表哥可能巳經大個囝了

公爵府

原文章由 iamchingching 於 08-1-26 12:49 發表

唔係好明點解會3孖胎 ? 莫非甘美你......

呀june叫我生孖胎呀:tongue: , 因我爸爸&舅公都是孖仔, 咁隔代遺傳有可能生孖胎囉:tongue: 我弟弟知我有喜時, 第一時間問我1 or 2

子爵府

妳唔講我都以為2個係晴晴噃,似到咁犀利嘅

原文章由 Cammy3007 於 08-1-26 11:58 發表
晴晴的村屎哥哥/弟弟?
http://farm3.static.flickr.com/2131/2219338629_ea7b77964e.jpg?v=0

lee 個是晴晴:
http://farm3.static.flickr.com/2156/2174979487_de41de771f.jpg?v=0

公爵府

原文章由 EMILYYWN 於 08-1-26 14:01 發表

2個都是晴晴 我妹妹話如果改個daddy的髮型就十足餅印叫我影的 她話未睇到都想笑喎

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 EMILYYWN 於 08-1-26 14:01 發表

咪就係晴晴...
甘美話係佢妹妹要將晴晴啲頭髮梳到同爸爸一樣... 咁即係穿粉紅衣梳直蔭的係晴晴本人, 但穿粉藍衣梳斜蔭的都係晴晴, 不過"扮男仔"囉

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-1-26 14:06 發表

2個都是晴晴 我妹妹話如果改個daddy的髮型就十足餅印叫我影的 她話未睇到都想笑喎

呵呵呵...
部衰機想hang想hang, 搞到我答得慢過你O添~
仲响公司呀

公爵府

原文章由 小倩 於 08-1-26 14:10 發表

呵呵呵...
部衰機想hang想hang, 搞到我答得慢過你O添~
仲响公司呀

一直都在家, 5:00前要死DIM份數, 然後去飲 (之前兩晚C6要用電腦做公司嘢, 今日做唔到, 明天要留堂, 冇得去見晴晴

大宅

放埋你c6細個張相上黎,睇下似唔似!!!:mrgreen:

大宅

上次see番轉頭, 先知妳問我野, 差o的變左一個無禮貌的人....

我工人啱啱番工啦, 未裝cam ar, 要揾日出去see see咩价錢先, 妳o個個係印定賓ar?

原文章由 iamchingching 於 08-1-26 12:57 發表
唔好意思, 借甘美呢個post, 想問下June,

June,

你請咗工人, 返工未? 裝cam有無進展呀, 我可以再俾d意見, 不如你開番個post傾下計, 不過我1點就收工(其實成朝都無點做野 ), 要遲d先覆你 ...

大宅

原文章由 junejune123 於 08-1-27 22:40 發表
上次see番轉頭, 先知妳問我野, 差o的變左一個無禮貌的人....

我工人啱啱番工啦, 未裝cam ar, 要揾日出去see see咩价錢先, 妳o個個係印定賓ar?

係印呀, 要求唔高, 都ok嘅

黎緊星期日, 上晝係唔要上playgroup? 如果岩時間, 3位晴晴一齊去公園玩:)

首頁

尾頁

跳至