婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

話說我個99喺啱啱知道我有咗時就好話我『咁快有咗會加重我個仔負擔!』呢句說話我已經轉逹我C6耳中.當備案!口講好話我有咗,之後又成日煩住我問我肚裡亞B D嘢!成日口講大仁大義『生仔生女都咁好!』但又成日問我仔定女.我係唔話你知呀!你吹咩!~!~!
昨晚6299返到屋企,電話响!99接!話搵楊小姐(冇楊小姐架!得楊先生!)收線後我62講笑話:『楊小姐未出世!』我99即刻好認真咁同62講『你實知係小姐,唔比係先生,一陣比你講到先生變小姐咁點呀??』當時我睇倒哂.
妖~!我生仔生女又唔係你生,關你Q事!?!:;pppp: 嚟緊仲有大把嘢會玩你!99等接招啦!!
爆愛車縫作

大宅

原文章由 蜜棗 於 08-1-26 15:52 發表
話說我個99喺啱啱知道我有咗時就好話我『咁快有咗會加重我個仔負擔!』呢句說話我已經轉逹我C6耳中.當備案!口講好話我有咗,之後又成日煩住我問我肚裡亞B D嘢!成日口講大仁大義『生仔生女都咁好!』但又成日問我仔定女. ...

我第1胎係仔,比個恨抱男孫ga62恨到la,e+計劃想生第2個,99就叫我生個女woo,佢都痴根,生仔生女我話事ga?咁恨ga咪叫自己個女結左婚生飽佢lor:;pppp: ,就算有左都唔話佢知呀:;pppp:

複式洋房

原文章由 蜜棗 於 08-1-26 15:52 發表
話說我個99喺啱啱知道我有咗時就好話我『咁快有咗會加重我個仔負擔!』呢句說話我已經轉逹我C6耳中.當備案!口講好話我有咗,之後又成日煩住我問我肚裡亞B D嘢!成日口講大仁大義『生仔生女都咁好!』但又成日問我仔定女. ...

我99知我有咗時又係成日問仔定女,又話仔女都冇所謂,到知係仔果阿咪即刻顯露魔性同我哋講話緊係仔好,你比1個仔同1個女我實揀仔!衰得佢吖 ,所以你99睇落都係恨孫仔喇!佢哋最叻口是心非

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

但係我想知你個胎係仔定女wo:;pppp:
hehe

子爵府

回覆 #1 gucci_ha 的文章

唉~~~我上次照結構...比佢哋嚇一嚇.用2d照話懷疑兔唇.之後又叫多一個人嚟check.一開3d睇時,先話無事(好心啦!嚇親d大肚婆呀!)之後問佢我陀仔定女,話頭先顧住睇個咀,都冇睇到係男定女.真係吹脹.我想問吓照完結構後知唔知幾時會再有得照?(我記你都係威記媽媽!!或許會知!!)
爆愛車縫作

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

唔怕啦..就算係女,佢地都會好happy ga..
我大肚果陣,我太99成日問我照鏡未..我問返佢照咩鏡呀???佢話仔定女呀...我知佢老人家實鍾意仔..咁我知我個係女嘛..咁我咪唔講住囉...後尾我買左好多裙仔返黎,咁太99話,'做咩買咁多女仔衫,你唔買d男仔衫既?'咁我話我照左醫生話應該係女呀...佢就話應該je,可能唔係既...咁我就冇彩佢la...
但我baby出世後,佢都好錫我baby呀..都有買金鍊比baby..又成日同佢玩...

子爵府

原文章由 蜜棗 於 08-1-26 17:31 發表
唉~~~我上次照結構...比佢哋嚇一嚇.用2d照話懷疑兔唇.之後又叫多一個人嚟check.一開3d睇時,先話無事(好心啦!嚇親d大肚婆呀!)之後問佢我陀仔定女,話頭先顧住睇個咀,都冇睇到係男定女.真係吹脹.我想問吓照完結構後知唔知幾時會再有得照?(我 ...

照完結構冇得再照架LA,,自己去C+照LA
而家去照4D都係6百幾蚊,,墦番個紀念MA,,

有冇結婚相睇下呀

大宅

我隻99都是恨男孫.
C6有2個弟弟,一個已知是不育,另一個娶了知勁高知識日本妹說不生,她只有我.:tongue: :tongue:

子爵府

回覆 #2 gucci_ha 的文章

結婚相過幾日會拎!!下次POST出嚟^^!你去邊度照C+??
爆愛車縫作

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 gucci_ha 於 08-1-26 16:54 發表

照完結構冇得再照架LA,,自己去C+照LA
而家去照4D都係6百幾蚊,,墦番個紀念MA,,

有冇結婚相睇下呀

但係4D整得好醜樣..
hk咁平既,我表嫂2年前話照左千幾..
我係外國..整左200幾 euro...而家諗起都覺自己stupid..晒d咁既錢....:-|

伯爵府

畀面勳章

原文章由 我愛Corina 於 08-1-27 04:15 AM 發表

但係4D整得好醜樣..
hk咁平既,我表嫂2年前話照左千幾..
我係外國..整左200幾 euro...而家諗起都覺自己stupid..晒d咁既錢....:-|

4D唔醜樣bo,,我好清楚睇到我個女個樣呀!!仲見到佢伸利...:lol
我照左7百幾蚊ja都係,,(唔包藥)

伯爵府

畀面勳章

原文章由 蜜棗 於 08-1-27 01:46 AM 發表
結婚相過幾日會拎!!下次POST出嚟^^!你去邊度照C+??

你快d去照,,,我成日睇你d post搞到我都好憎你99,,
如果你呢胎真係仔我覺得會睇你d post睇到笑..因為一定大把野玩 :lol

瑪瑙宮

原文章由 moniqueee 於 08-1-27 06:43 發表

4D唔醜樣bo,,我好清楚睇到我個女個樣呀!!仲見到佢伸利...:lol
我照左7百幾蚊ja都係,,(唔包藥)

你可能照得好掛..
我29weeks先去照(話太遲好難照,我打電話book果陣又唔見佢咁講wor),照到好醜樣...同我bb都唔似既..
隻dvd唔知拍d咩出黎...
有葯ga咩???

子爵府

原文章由 蜜棗 於 08-1-27 01:46 發表

方便 msn傾下計ma

可以1齊去下街街

子爵府

回覆 #1 gucci_ha 的文章

好呀!
[email protected]
爆愛車縫作

子爵府

原文章由 蜜棗 於 08-1-27 23:53 發表
好呀!
[email protected]

ADD了

複式洋房

我有一對女,係未結婚前,我62同99已同我父母講,"我地要生兩對人架."即係總要我生多2個仔.
白痴架,要生你地自己生飽距啦!!呢d人先黑人憎,勁想同呢d人脫離關係.

複式洋房

我99都好想我生仔, 點知生第二個都係女, 佢有少少說話比我聽, 但比我話佢-你個仔好無用生親都係女,我好恨有個仔, 你好心話下你個仔啦.
之後我老公知道叫佢亞媽以後唔好來. 佢媽話唔係我話講下姐, 我老公話li d 唔係講下, 你再講我就以後唔返屋企食飯.
我覺得老公愛你係重要, 佢真係鍾意你你生嘜都開心, 我生第二個女的時候佢係醫院同我講多謝我,令佢覺得好幸福

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我62知道我生個仔極開心
而家我一返去佢就抱實仔仔唔放
仲叫我99做完嘢先抱阿b啦
不過我唔理佢地啦,因為我返去都係想休息下
所以我唔理佢地啦,最緊要佢地錫我仔仔就夠啦
(唔嬲佢地都好錫我同仔仔,代我係佢地親生女咁,仲好過對自己個女呀,所以我姑奶好妒忌我6299對我咁好)

大宅

原文章由 wacha 於 08-1-28 01:15 發表
我99都好想我生仔, 點知生第二個都係女, 佢有少少說話比我聽, 但比我話佢-你個仔好無用生親都係女,我好恨有個仔, 你好心話下你個仔啦.
之後我老公知道叫佢亞媽以後唔好來. 佢媽話唔係我話講下姐, 我老公話li d 唔係 ...

好同意, 最緊要係老公都幫自己就邊個都唔使理!

我老豆都係生2個女, 即係我同我個妹, 幾廿年前d人真係好重男輕女, 我爺爺就同我老豆講, 叫佢生多個, 可能會係仔, 咁我媽咪就同老豆商量, 係咪要生多個, 但係我老豆個答案好攪笑: 生到個仔唔使死呀!? 我好愛我老豆!
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

首頁

尾頁

跳至