跳至

首頁

尾頁

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我個囡呢兩日超攪笑,
只要你大大聲講:bomm boom boom~
佢就會跟住係咁fing手踢腳~~
仲要放佢係床, 佢聽到boom boom boom,
得一隻手都要舉起fing, 真係勁攪笑~~

子爵府

呢個時間d細路真係好攪笑, 諾諾又係, 見到我地笑, 佢又唔知我地笑乜, 但又一齊笑, 翁起哂個鼻, 好似我簽名相果個樣, 超攪笑, 同埋聽到音樂就un un un, 食住奶都要un

大宅

好媽媽勳章

無錯, 佢地而家學野超快, 我隻豬仔已經知 :thomas, hello kitty, 軍曹, 我次次同佢講羅thomas波波比媽媽, 佢真係識分同羅比我.

別墅

睛靈勳章

囝囝行為上就無o羊進展,但最近就成日叫 "baby" 同 "哎喲",好攪笑

珍珠宮

我個囝識講”勁”,見親人食嘢就”MOM-MOM”,尋日仲識落梳化,只要你將佢打橫放喺梳化,佢會入後波去到梳化扶手位置,然後用個”PAT-PAT”un吓un吓咁將隻腳放落地下,跟住完成佢落地下呢個動作,俾佢笑c!仲有尋日喺地下同佢玩"卜厘厘”,佢爬過c6,搵到我之後,用雙手捉住我塊面,跟住將佢個嘴同塊面錫落嚟,超sweet,c6見到唔抵得,叫亞仔要錫佢,亞仔調頭走!

原文章由 avisf 於 08-1-28 11:08 發表
囝囝行為上就無o羊進展,但最近就成日叫 "baby" 同 "哎喲",好攪笑

別墅

睛靈勳章

原文章由 朗仔媽 於 08-1-28 12:36 發表
我個囝識講”勁”,見親人食嘢就”MOM-MOM”,尋日仲識落梳化,只要你將佢打橫放喺梳化,佢會入後波去到梳化扶手位置,然後用個”PAT-PAT”un吓un吓咁將隻腳放落地下,跟住完成佢落地下呢個動作,俾佢笑c!仲有尋日喺地下同佢玩"卜厘 ...

朗朗豬好勁呀,識自己落地
佢成日講勁,梗係讚緊自己o勒!

燒豬仔有時都會錫我.有時我陪佢訓佢就爬上身我度.
c6都唔抵得呀,不過c6成日用鬚拮佢,個仔鍚佢至奇.

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

真係好攪笑呀~~
個個bb都學到唔同架野,
一歲生日會時, 實笑到肚痛~~

子爵府

冧c囉

原文章由 朗仔媽 於 08-1-28 12:36 發表
我個囝識講”勁”,見親人食嘢就”MOM-MOM”,尋日仲識落梳化,只要你將佢打橫放喺梳化,佢會入後波去到梳化扶手位置,然後用個”PAT-PAT”un吓un吓咁將隻腳放落地下,跟住完成佢落地下呢個動作,俾佢笑c!仲有尋日喺地下同佢玩"卜厘 ...

子爵府

CY最近都fing手fing脚.只要一開心就係咁fing. 叫佢學請請同恭喜發財,佢就係咁笑我哋 昨晚仲識冧姑姐,係咁錫,笑c我.一見到我同C6用电話影佢,即刻望實我地同笑,頂佢唔順

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

翹翹近排先學到我講"no,no"佢擰頭,真係好cute架

大宅

你地bb好叻呀, 仲識 冧人, 我亞女寧願 床都唔

公爵府

晴晴學會按Hi-Fi 個play
會捉住3支富貴竹"起世"搖, &望上面等d葉搖搖晃晃, 好彩唔是搖我家嗰支, 我見d富貴竹就c

首頁

尾頁

跳至