樓市動向

跳至

首頁

尾頁

洋房

他們話用料特別好, 係自己公司廠房做板,有冇人幫襯過??

1月尾前落ORDER 有10% DIS, (base on package) 所以好急想知道他好吾好??

請分享一下經驗, 謝謝 !

男爵府

原文章由 CYmami 於 08-1-28 11:57 發表
他們話用料特別好, 係自己公司廠房做板,有冇人幫襯過??

1月尾前落ORDER 有10% DIS, (base on package) 所以好急想知道他好吾好??

請分享一下經驗, 謝謝 !

你梗係好少睇報紙副刊, 呢間野見過好多次報, 其中一次仲係我朋友. 如果唔係怕佢告誹謗惹麻煩, 我直情會用"黑店"來形容佢.

洋房

MRNT,

謝謝你 !真係唔知道, 好彩問一問, 唔係就大件事 !
多謝你的分享, 可否講多些你朋友這可怕經歷 ...... 謝謝 !

男爵府

原文章由 CYmami 於 08-1-28 12:46 發表
MRNT,

謝謝你 !真係唔知道, 好彩問一問, 唔係就大件事 !
多謝你的分享, 可否講多些你朋友這可怕經歷 ...... 謝謝 !

我朋友投訴既都係d例牌野, 大貨與當初設計不同, 遲交貨, 收貨後又發覺d櫃裡面未收口. 雖然對方搵左個好好禮貌既小姐打電話來跟進, 但係都係得個講字, 又拖左兩三個月, 後來搞到上消委會同生果日報, 最後對方都係賠左幾千蚊, 自已出去搵第間做過了事, 算係自已倒霉.

睇下下面d人點講?

http://www.gohome.com.hk/forum/forumdisplay.php?fid=12

http://www.google.com/search?hl=zh-CN&q=centro+%E5%82%A2&lr=

複式洋房

簡直係黑店,我只用了一年多,已經開始『骨肉分離』

大宅

我琴日在沙田CENTRO差點比佢哋騙左1千蚊啊.
佢哋個金毛SALES又係用火燒板,銀刮板,1月末前
9折優惠3部曲,想我地落答,好在我老公清醒,覺得他們    SALE得好浮, 勒住我先冇俾錢咋.今日又咁啱係度睇到大家的討論, 真係好采, 一額汗

大宅

減齡達人勳章

http://www18.discuss.com.hk/view ... &extra=page%3D3

仲有呢個呀!!

洋房

嘩 ! 看過幾條link之後,真係好驚嚇呀 !
好彩佢地叫我落$1000 deposit時,我話你們的9折去到1月尾, 我會晌1月尾前再來, 然後上來BK問一下各位意見先.

真多得各位提供資料 ! 謝謝 !

男爵府

當初都想係呢間訂床架, 不過佢比人貴50%, 故才轉了另一間訂全屋傢俬咋, 真係好彩

大宅

減齡達人勳章

比錢前都係上下網search 呀...

首頁

尾頁

跳至