自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

男藝人羅莽疑醉酒打傷兩救護員
【04:07】2008年01月28日

【on.cc專訊】 今晨三時許,男藝人羅莽在黃大仙下邨龍興樓地下,疑因醉酒後拍打一輛救護車車門,期間有救護員瞭解事件時,有人用腳踢傷一名救護員,三名救護員合力將羅莽制服送院,而事件中有兩名救護員表示受傷亦要送院治理。

大宅

我今朝睇新聞,好似話仲向幾個靚仔索吻,真定假???

原文章由 貝貝 於 08-1-28 12:07 發表
男藝人羅莽疑醉酒打傷兩救護員
【04:07】2008年01月28日

【on.cc專訊】 今晨三時許,男藝人羅莽在黃大仙下邨龍興樓地下,疑因醉酒後拍打一輛救護車車門,期間有救護員瞭解事件時,有人用腳踢傷一名救護員,三名救護員合力將 ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

今朝見其他討論區 d 人整左白花油王子張相,然後加多句:可唔可以安排大家一個倉 笑死我
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 臭八婆 於 08-1-28 12:10 發表

乜咁搞法丫,我幾like佢架,要改姓先得la魯莽
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

羅強吻男途人傷救護員 (明報)
01月 28日 星期一 10:10AM

武打影星羅凌晨在黃大仙涉嫌強吻兩名男途人,及打傷兩救護員。

凌晨約三時許,懷疑當時已經醉酒的羅,在黃大仙地鐵站附近,趁醉意向三名男青年索吻,其中二人走避不及,被羅抱著並強吻面頰,警員及救護員亦奉召到場,警員調解事件後離去,但此時羅突然敲救護車尾門,一名救護員打開門時,被人揮拳擊手胸部,另一名救護員見狀上前制止,並企圖合力將醉酒的羅制服,期間遇到反抗,協助的救護員手部受傷。但羅最終被制服於救護車上,警員到場,羅被指在公眾地方行為不檢及襲擊公職人員。

而受傷的兩名救護員,以及兩名被強吻的青年,與羅一同被送往醫院。

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

下!我星期六下午4點幾响荷里活廣場樓下間冒險樂園見過佢,好大隻好MAN gawor, 原來係飢民 ......

男爵府

唉!都係飲酒累事.:tongue:

大宅

啋~~~
"趁醉意向三名男青年索吻"
好驚嚇....

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

我諗當佢清醒返時, 都唔知點見人

男爵府

我經常係黃大仙區見佢出沒, 成日帶黑超, 扮有型係街道行來行去, 好像唔知係唔係佢老婆, 開左間水晶,玉器及時裝店, 因為有次行過, 見舖內有幾張羅生同呢位女士拍的照片...

男爵府

應該係咁岩經過係男仔姐.....唔會係gay卦
不過都好彩唔係女仔經過ja 唔係佢就大獲了

首頁

尾頁

跳至