跳至
[2008年] 去賭場

首頁

尾頁

洋房

各位朋友 我想問下 大肚可以入賭場嗎?? 因為我朋友約我去澳門玩 佢哋實去賭場 如果我唔入去 會好悶 ! 有人話大肚婆去賭錢會不好 是嗎??

大宅

我成日都打麻雀
唔怕掛...:loveliness:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

係驚迫親o者, 同埋唔好去咁耐囉...

我間中都有入馬會...玩下六合彩.

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我想最怕賭場多人及烏煙瘴氣,其他應該百無禁忌吧!

大宅

我月初都有去到澳門威尼斯人, 個度非常闊落, 唔走埋去d 大陸人身邊, 都唔算好烏煙瘴氣。我只係去咗非吸煙區睇人玩, 其他d 賭場, 我驚太煙, 所以就無去到

伯爵府

基本無問題既,係迫人/嘈既地方唔好留咁耐囉。

大宅

無問題嘅
好似話 生仔會輸 / 生女會win , 你地係咪?
不如統計一下

大宅

原文章由 yauyau08 於 08-1-28 12:41 發表
無問題嘅
不如統計一下

但係差不多九個,搭船係唔係危險左d?

大宅

好媽媽勳章

原文章由 yauyau08 於 08-1-28 12:41 PM 發表
無問題嘅
不如統計一下

我12月果時去澳門威尼斯人, 都唔係太多人,
我見又無咩人食煙喎, 可能果時好夜掛+上又係平日,
我去果時都成12:00am-2:00am
我肚入面果個b女黎嫁,
我老公話我賭10次都有7次贏,
我每次都係放最少落去, 我老公叫我放多d,
我唔聽佢講之後就開始輸,
所以到最後我係輸左$500到,

p.s澳門威尼斯人賭場入面果間赤龍麵館d排骨麵,
我同我老公都覺得幾好食, 去開ga可以去試下....

洋房

去賭場

去完話你知 我都係女!

原文章由 mr/ms@yuenBb 於 08-1-28 15:42 發表

我12月果時去澳門威尼斯人, 都唔係太多人,
我見又無咩人食煙喎, 可能果時好夜掛+上又係平日,
我去果時都成12:00am-2:00am
我肚入面果個b女黎嫁,
我老公話我賭10次都有7次贏,
我每次都係放最少落去, 我老公叫我 ...

大宅

我好少打牌, 但上次十月果時打牌就win左,,,我果個係女黎

首頁

尾頁

跳至