夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

有什麼方法可令C6不去夜總會, 但我不想“篤”穿他。 我很傷心, 我知道他去過兩次, 他是管理Sales team, 但不是因公事而去, 而是同d 同事去, 請指教。:cry: :cry:

大宅

原文章由 phma 於 08-1-28 10:04 發表
有什麼方法可令C6不去夜總會, 但我不想“篤”穿他。 我很傷心, 我知道他去過兩次, 他是管理Sales team, 但不是因公事而去, 而是同d 同事去, 請指教。:cry: :cry: ...

點解唔可以直接同佢講呀?佢唔係因為公事而去的話,梗加要同佢講,你唔鍾意自己老公去e種地方,同佢講,冇女人鍾意老公去夜總會的,掉返轉個老婆去鴨店同d鴨"輕輕我我"又得唔得?

民房

回覆 #2 hinhofion 的文章

我也想去質問他, 但我不想這個家散, 我有一個1歲的兒子。

大宅

原文章由 phma 於 08-1-28 10:24 發表
我也想去質問他, 但我不想這個家散, 我有一個1歲的兒子。

不是叫你惱氣沖沖咁去質問la,大家坐埋一齊傾,講出你感受

珍珠宮

好難架,無論你語氣點好,唔show証據,佢就死口唔認,踼爆晒,佢會老羞成怒!
只係夜總會就算啦,都係用錢買service遮,佢係出面識人你仲驚呀!

我都唔好你幾多,e+都係啞忍緊,完全睇唔到出路:-( :-( :-( :-( :-(

禁止訪問

大宅

原文章由 redhot 於 08-1-28 11:21 發表
好難架,無論你語氣點好,唔show証據,佢就死口唔認,踼爆晒,佢會老羞成怒!
只係夜總會就算啦,都係用錢買service遮,佢係出面識人你仲驚呀!

我都唔好你幾多,e+都係啞忍緊,完全睇唔到出路:-( :-( :-( :-( :-( ...

點解你要做到咁灰呀?你c6就係知道你好蝦,所以就算衰左都下下食住你黎鬧:-| ,明明係佢出軌先,點解仲要好似老婆唔岩咁...e種男人最冇用最賤,下下剩係識"烚"老婆

大宅

原文章由 吹吹水 於 08-1-28 11:32 發表
你同佢講,有個朋友老公去被老婆發現左2+搞緊離婚,如果係我都會咁做,大佢話會死俾佢睇,己經問佢有無去lee d 地方
表明立場你受唔住

我都讚成,起碼可以比佢知道老婆唔會"隻眼開隻眼閉",任佢出去4圍攪,要比佢知道老婆唔係一舊飯,唔好成日唸住去作怪

民房

其實他之前有過第三者, 之後他離開那個女人。 我也講過“有個朋友老公去被老婆發現左2+搞緊離婚”及己經表明立場不想他去lee d 地方….. 我不想這個家散, 但我覺得很委屈。

大宅

原文章由 phma 於 08-1-28 12:48 發表
其實他之前有過第三者, 之後他離開那個女人。 我也講過“有個朋友老公去被老婆發現左2+搞緊離婚”及己經表明立場不想他去lee d 地方….. 我不想這個家散, 但我覺得很委屈。 ...

原來有前科,咁你就真係頭痕la

大宅

原文章由 吹吹水 於 08-1-28 11:32 發表
你同佢講,有個朋友老公去被老婆發現左2+搞緊離婚,如果係我都會咁做,大佢話會死俾佢睇,己經問佢有無去lee d 地方
表明立場你受唔住

唔好呀!你話受唔住死俾佢睇,佢更加唔會同你坦白.都係冷靜坐埋一齊兵傾下你的感受啦!兩公婆要坦白d!

珍珠宮

c6一日冇話唔要個家,我地做老婆都唔做得d乜!唔通咁蠢自行了斷咩
為左小朋友,暫時忍下先,見步行步囉,我都諗緊辦法!

原文章由 phma 於 08-1-28 12:48 發表
其實他之前有過第三者, 之後他離開那個女人。 我也講過“有個朋友老公去被老婆發現左2+搞緊離婚”及己經表明立場不想他去lee d 地方….. 我不想這個家散, 但我覺得很委屈。 ...

大宅

夜總會啫...都唔係咁大件事...唔好咁灰...
酒吧都有權手啦....男人要滖....邊到都可以,
我覺得而家酒吧d妹妹仔(權手)同夜總會小姐
差唔幾,唔通吧都唔比佢去咩.....我c6都會去夜總會傢,我咪跟埋佢去囉,佢去飲酒,我咪又跟囉,
不過唔係次次囉,5比2到啦.佢去5次我跟2次,比d妹妹仔知佢有個跟得夫人都好丫

別墅

你老公又吾係為左公事要應酬, 點解要成日同d朋友去夜總會玩呀, 我覺得你好似好怕佢咁, 點解你吾坦白講出自己感受, 表明自己底線?冇人叫你鬧佢麻...
你吾中意佢咁做但又覺得好委屈,咁冇計架喎~你老公睇見你好蝦, 知你吾出聲...你咁吾係縱容緊佢咩?
我老公都會間吾中去夜總會應酬, 我知係公事都吾會點炸型, 但吾中意佢去得太耐囉, 因為試過d小姐會自動痴埋來拍埋門搵生意, 我老公知我不中意都會快閃人, 所以你一定要將你感受講出口囉

禁止訪問

男爵府

女人要踢爆男人一定要有十足嘅把握先好出聲.

首頁

尾頁

跳至