跳至

首頁

尾頁

別墅

近日我聯絡上雅婷圖書,希望佢地可以贊助一下我地"豬朋狗友金銀滿屋一歲生日會",點知佢地非常支持我地,除咗將會送出一批圖書外,重加送集體訂購優惠畀我地

*每位有份訂購的家長均可獲贈禮物小包一份及大貼紙一張^
*優惠價滿$500,全單可享額外95折(以優惠價再折)
*優惠價滿$1000,全單可享額外9折(以優惠價再折)

#優惠價大約由4折至9折不等
#可與(益智玩具及發聲書)及(禮品訂購廊)一同計算購物總額
#每月優惠的額外折扣不可與全單折扣同時使用

^如欲享有贈品,必須提供以下資料:
小朋友姓名/性別/出生日期/聯絡電話/電郵

訂購截止日期:生日會前兩星期(18 February)
Website: www.NGATINGGROUP.com.hk

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

My First Pooh Library

Special offer: HK$105/box

但我冇 join 生日會喎! 可以訂講嗎?

大宅

^Brain Quest (Ages 2-3) x 1
^First Sesame Street Library (NEW) x 1
^Movie Theatre - Winnie the Pooh x 1
^Super Sticker Book - Sesame Street x 1

子爵府

好媽媽勳章

Topsy + Tim Little abc Library

大宅

I have not join your party, but want to buy.... Can I buy it with you.......

Ready for School Flash Cards (new) HK$26/box
Brain Quest Ages 2-3 / $99/ box
Early Childhood Publication - Classic Story Sticker Books $25/book
1)The Little Red Hen
2) The Wolf and the Seven Little Goats

原文章由 pigleg薑 於 08-1-28 15:04 發表
近日我聯絡上雅婷圖書,希望佢地可以贊助一下我地"豬朋狗友金銀滿屋一歲生日會",點知佢地非常支持我地,除咗將會送出一批圖書外,重加送集體訂購優惠畀我地

*每位有份訂購的家長均可獲贈禮物小包一份及大貼紙一張^
*優 ...

民房

我都有興奮喎... 不過我都冇join生日會... 可以訂嗎?

別墅

無join生日會嘅媽咪,當然可以一齊訂書啦!有著數緊係要同大家一齊分享啦! 但係取書方面就可能會比較麻煩,因為佢地話今次訂嘅書會連同贊助生日會嘅圖書一齊送往一個地方,唔可以個別分開送貨,所以無join生日會嘅媽咪要再作按排取書
yau_grace & May媽媽 ~ 如果有問題,再通知我呀!
另外我計過,我地已經有$931,重差$69就可以有9折,重有無媽咪有興趣呀?

男爵府

我有參加生日會嫁~
3 Letter Words Flash Cards
Special offer: HK$26/box 

Winnie-the-Pooh Pocket Library
Special offer: HK$61/box
First Sesame Street Library (NEW)

民房

我冇join生日會... 不過我都想訂...
1. My First Pooh Library (NEW) $105
2. Ready for School Flash Cards (new) $26
3. Toddler Tough - My Babies $75

THX~

[ 本文章最後由 katkattam 於 08-1-31 03:48 編輯 ]

禁止訪問

民房

我都冇join生日會... 不過我都想訂以下個幾本書...
Children's Picture Dictionary with 1,024 stickers x 1
Brain Quest Ages 2-3 x 1
Brain Quest Ages 3-4 x 1

Thanks!

別墅

我地已經夠$1000,有9折啦
我會聽日(星期五) 2:00 後落order,重有無媽咪要訂書呀?

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

pigleg薑:
咁係咪要pm小朋友o既資料俾你?
&不如遲多幾日先落order丫,因為有d媽咪可能星期六/日先online.
原文章由 pigleg薑 於 08-1-31 18:18 發表
我地已經夠$1000,有9折啦
我會聽日(星期五) 2:00 後落order,重有無媽咪要訂書呀?

大宅

it is okay! Tell me where I can go for pick up the new baby books. Also I want to order more story books as listedbelow in green.

Ready for School Flash Cards (new) HK$26/box
Brain Quest Ages 2-3 / $99/ box
Early Childhood Publication - Classic Story Sticker Books $25/book
1)The Little Red Hen
2) The Wolf and the Seven Little Goat

Ladybird 'Read it yourself' Story Books $34/book
1) Pinocchio
2) Snow White
3) The Little Mermaid

原文章由 pigleg薑 於 08-1-30 17:42 發表
無join生日會嘅媽咪,當然可以一齊訂書啦!有著數緊係要同大家一齊分享啦! 但係取書方面就可能會比較麻煩,因為佢地話今次訂嘅書會連同贊助生日會嘅圖書一齊送往一個地方,唔可以個別分開送貨,所以無join生日會 ...

複式洋房

Hi pigleg薑:

I would like to order the below :
Winnie the Pooh Pocket Library - $61
Alphabet Flash Card - $26

Thanks!
Lovelywinnie

別墅

我聯絡咗雅婷,原來佢地聽日開始放假要11號先啟市,所以我會等到11號先落order.重有佢話有部份圖書可能無貨,要點一點數再通知我.有興趣訂書嘅媽咪,可以繼續落order.
:恭: :喜: :發: :財:

大宅

1.My First Pooh Library

2.Thomas ABC Learning Puzzle Card with reward stickers $79
3.Ready for School Flash Cards (new) HK$26/box

我訂三樣野呀!唔該哂!

我係有參加生日會架!

複式洋房

Alphabet Flash Cards (new) HK$26.00
Phonics Flash Cards (new) HK$26.00
First Skills abc HK$34.00
First Skills counting 123456 HK$34.00
Total: HK$120.00

我係有參加生日會架!

首頁

尾頁

跳至