嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

佢講到好似好天然咁,
唔知歲幾小朋友飲唔飲得既呢?
有冇媽咪自己or 俾小朋友試過呀~~?
愛是恆久忍耐......

大宅

藍苺素

其實不同品牌都有年齡限制,可以去萬 0 及屈記看看及多點留意,什至可以問問商店內之藥劑教
有成人及小童配方.
也有含,液體,沖劑,口服等等....

大宅

任達華賣廣告嗰隻?
原文章由 peggy.lovebb 於 08-1-28 15:07 發表
其實不同品牌都有年齡限制,可以去萬 0 及屈記看看及多點留意,什至可以問問商店內之藥劑教
有成人及小童配方.
也有含,液體,沖劑,口服等等....

大宅

我買左,老公食左個幾月,他覺得無什麼特別,眼依然係咁累。個SALE 話食一個星期就見效,眼睛會精神D。其實都唔知好唔好。我自己就食緊佢隻魚油丸,更加唔知有無效。

男爵府

因大囝有近視,所以search好耐有關藍莓素的資料和產品,因始終係小朋友食,我一定要睇清楚佢地的份量和成份,最終昨日去左Watson買左佢隻卡士蘭藍莓素和DHA,現在做緊買4送1, 買7送2,我就要左6盒藍莓和3盒DHA。希望對囝囝有幫助。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

點解你地夠膽買呢 d 野俾小朋友食...

如果食左呢 d 野, 對身體有顯著幫助的話, 咁仲驚喎, 點知 d 野入面落左乜野架...

點解唔俾佢地食藍莓?

[ 本文章最後由 bosch 於 08-2-7 01:21 編輯 ]

男爵府

奶奶近年有黃斑點和白內瘴, 係政府醫生排緊期做手術, 醫生都有建議食藍莓素, 說對眼都有d幫助, 所以買左黎食, 奶奶覺得食左對眼係好左少少, 雖然佢地的廣告講到好好, 但我都有留意成份, 留意到製造藍莓素的藍莓係同普通的藍莓所含的花青素不同.

如果對眼無事, 可以普通藍莓當生果食, 但對眼吾多好, 都希望食有濃縮精華的藍莓快d有幫助.

我覺得等同於DHA魚油丸一樣.

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至