跳至

首頁

尾頁

男爵府

不過就唔係好嚴重,只係有時喊就出來.
可能係我星期六同佢沖涼冷親佢,所以昨日都唔敢同佢沖啦,仲即刻走去買返部heater返家.

別墅

衣個星期都仲係好凍 同呀仔沖涼一定要快手快腳,次次沖完我地都好倦,好似打仗咁(鬥快),希望鏗鏗快d好番la~
細佬仔38週出世重3.29kg

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

同BB沖涼記住開暖爐,仲要快手呀!

男爵府

其實平時在婆婆家沖就無事架,一返到自己屋企就

侯爵府

原文章由 happyvv 於 08-1-28 15:38 發表
其實平時在婆婆家沖就無事架,一返到自己屋企就

尋日 hh 大大 + 沖涼 + 著衫時都開暖風機. 點知隻野好細膽, 望住部機扭計呀!! 要 closed 拎走先肯專心大大. 佢平時已經驚風筒, 估唔到暖風機又驚. 所以今晚要拎暖氣機, 無聲應該唔會驚卦!! ?-( ?-(

男爵府

咁攪笑!但你覺唔覺我地住o個區就係好 呀!昨日坐o係屋企都凍到震震下!所以一於去fortress買返部heater比鏗鏗先,幾勁呀!全店得返1,2部stock咋,有d人連陳列品都照要

原文章由 jjwmkk 於 08-1-28 16:48 發表

尋日 hh 大大 + 沖涼 + 著衫時都開暖風機. 點知隻野好細膽, 望住部機扭計呀!! 要 closed 拎走先肯專心大大. 佢平時已經驚風筒, 估唔到暖風機又驚. 所以今晚要拎暖氣機, 無聲應該唔會驚卦!! ?-( ?-( ...

首頁

尾頁

跳至