跳至

首頁

尾頁

別墅

我惡露(生完4個星期)完o左3日就o黎period, 本來已經乾淨, 點知今日o的分泌裡面又出番o的紅色, 唔知你o地有無呢個情形呢

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我餵人奶都黎左m喇, 不過無以前咁多日, 之前黎一個星期, 今次黎左5日就完, 我12月20生完bb, 1月22就黎m:tongue:

大宅

我想知究竟點分惡露同m, 我就斷斷續續咁時有時冇, 都唔知係惡露定m

子爵府

原文章由 splei 於 08-1-28 15:50 發表
我想知究竟點分惡露同m, 我就斷斷續續咁時有時冇, 都唔知係惡露定m

我就好似你咁, 斷斷續續咁來左2個月, 照過超聲波, 驗血, 驗尿都搵唔到原因, 醫生話我可能係賀爾蒙失調!!

[ 本文章最後由 magcat 於 08-1-28 17:03 編輯 ]

子爵府

原文章由 mabelkee 於 08-1-28 14:16 發表
我惡露(生完4個星期)完o左3日就o黎period, 本來已經乾淨, 點知今日o的分泌裡面又出番o的紅色, 唔知你o地有無呢個情形呢

我同你一樣呀, 惡露乾淨左後3日就黎m, 上星期都清埋. 點知尋晚又有攤血, 好煩呀!

民房

我情況都係一樣呀 =_="

別墅

畀面勳章

我12月8日生到依家都仲未黎喎! 會唔會耐左d呀?

洋房

我岩岩尋日黎左喇,如果餵人奶就會遲d黎喎,我個婦科醫生話如果唔餵人奶就唔好走去禁個胸,仲話由生個日數三個月唔黎就要返去睇佢。

別墅

唉, 都唔知幾時先乾淨, 真係好煩呀

原文章由 Ling0103 於 08-1-28 18:10 發表

我同你一樣呀, 惡露乾淨左後3日就黎m, 上星期都清埋. 點知尋晚又有攤血, 好煩呀!

大宅

我依家好似星期經咁, 一個星期嚟一日, 煩死, 所以仲用緊護墊, 以防萬一

大宅

畀面勳章

我都唔知家下係m定惡露...點分ga??
我之前明明惡露接近無同埋無咩color,呢幾日又變左紅色....但又唔係好多

別墅

真係幾難分, 尤其係我o的惡露停o左3日, 就o黎m, 跟住停o左1日, 去洗手間時, 一抹, 又有紅色連埋o的分秘, 仲係唔少, 跟住仲見到有少少紅塊係廁所度, 真係唔知點分, 好煩惱, 上次做檢查, 醫生話已經好晒, 上網又見到o的媽媽話可能係內分泌失調, 所以都唔知點 上次生阿仔時都未o甘o既情況

原文章由 puffer-fish 於 08-1-29 02:07 發表
我都唔知家下係m定惡露...點分ga??
我之前明明惡露接近無同埋無咩color,呢幾日又變左紅色....但又唔係好多

別墅

我12月3日生, 1月14嚟第1次M!

大宅

我都有問題, bb12月15日出生, 我1月27日開始見啡...昨天見紅, 今天發現陰道縮了入去, 有冇人可以話我知點解?
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏离」(箴22:6)

大宅

陰道縮左入去?????即係點縮?
原文章由 mrscow 於 08-1-29 13:31 發表
我都有問題, bb12月15日出生, 我1月27日開始見啡...昨天見紅, 今天發現陰道縮了入去, 有冇人可以話我知點解?

民房

係咪陰唇縮左入去呀?

大宅

好媽媽勳章

我係12月5號生bb, 到家陣都未黎period喎...

大宅

原文章由 carmenwong0208 於 08-1-28 15:46 發表
我餵人奶都黎左m喇, 不過無以前咁多日, 之前黎一個星期, 今次黎左5日就完, 我12月20生完bb, 1月22就黎m:tongue:

我都係12月20日生,1月25就黎M,煩c人!:tongue:

民房

吓, 我仲黎緊

我12月20日生,現在仲斷斷續續黎緊,好煩﹗

民房

我唔識得分m同惡露,點分?

我唔識得分m同惡露,點樣
分?

首頁

尾頁

跳至